DBP同WD係黑店-脫毛討論區25

1001 回覆
21 Like 3 Dislike
佢官網寫自助冇sales
上網俾錢 然後去做治療
咁唔代表去到唔會sell喎, 不過講到尾最緊要都係自己定力夠就得㗎啦,錢係你度唔通佢搶你咩
Referral有discount?
無discount,但雙方各送一次免費treatment
下次可否加埋20laser同20beauty
效果差 重度sell 屌 好嬲
想知大家點睇
我自己就無做功課,對呢間無咩印象

btw上次加左wd落標題都被批判左一輪
想而家臨完po一次問埋標題應唔應該有dbp以外既公司

標題黑店加埋wd/其他(歡迎quote講邊間)
標題變返之前咁,只寫dbp黑店
20Laser/20Beauty
價錢中上 效果差 重度sell

本人親身感受
打前sell半小時 打後再sell半小時
我join咗四年 由佐敦高怡打到朗豪58樓
睇住佢衰 半句假話死老豆
20Laser個sales
Ben我正式屌你老母
Sell sell sell 次撚次都sell
唔做就Hea打 你老母比我打呀
真係唔sell,男朋友對service幾滿意
不過我男朋友脫underarm已經洗咗差唔多$2000……
同埋部機唔係gentlelase
我有問過佢佢話喺韓國機唔知會唔會差好遠
咁洗咗$2000有冇效果
哦原來係韓國機,咁你真係要諗清楚啦,呢度追捧緊嘅都係755 gentlelase
我覺得如果同一間店,起碼有10個以上絲打都係投訴黑 sell, Hea打, 乞人憎踩客,搵位唔俾人約呢啲就一定係黑店
想問有無絲打聽過exceed beauty
想知呢間係咪黑店
標題加唔加都得,淨係#1到打番佢個名??
佢話underarm 已經冇晒毛,不過underarm好似唔係難脫嘅位?
有無人有興趣二人同行join hairfade $3188 10 parts個優惠
加,仲要一撚定加埋Devon落去
次次做緊同做完都俾佢地狂sell

有次做緊 個staff sell我其他treatment
我話唔洗啦 佢仲繼續講
我再話唔洗 跟住佢冷笑咗一下
心諗做乜9?
出嚟之後第個staff問我:頭先XX同你做你有咩問題?
跟住我話冇 我冇需要其他服務啫
個staff就一輪嘴係咁sell
真係好撚柒倒米 仲要本身service又唔係標青

再講多次 Devon 咪撚去!
諗緊Devon 嘅朋友爬爬文 上面都有其他有關Devon comment
Devon sell到仆街係事實
大家投埋devon加標題

唔加
新手報到
Budget有限 追左post應該會揀hairdade
想問下各位 Full bikini 連o位$3280 連永久保養 係咪正常價
有無啲咩隱藏位要特別留意 好驚俾人呃
呢間唔呃人
無呃人,有打緊,已經無左8成毛毛了
各大脫毛公司追我哋post冇問題,最緊要自己肯進步
呢間真。黑店
早成個月打黎問你想約邊日
到當日去到先話無約到

上一次去指定咗治療師 點知求奇塞個人
sell就半個鐘 做就5分鐘都無
DBP WD Devon係黑店-脫毛討論區26
https://lih.kg/3165146
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞