DBP同WD係黑店-脫毛討論區25

1001 回覆
21 Like 3 Dislike
有冇皮膚敏感呀?
冇呀
敷mask同搽精華吸收快咗
仲好多人話睇落白咗好多
會唔會變到好乾
咁又無
same here
留名先
係咪轉咗ac名啦
想問下有冇人試過nude?
我脫完全面之後幾日下巴同額頭會好乾
所以通常都淨係脫上唇位 塊面其他位冇咩毛就唔脫
想問下各位O2derm有冇用
買左十幾次又覺得無乜大分別
爬左堆post發現唔多人討論h記同m記 仲係好struggle緊做邊間好
兩間都有join過 h記而家就仲做緊
兩間用部機一樣 我諗效果都會係一樣
唯一唔同應該係H 記唔hardsell
M就有啲 同埋貴啲
如果我再有part 想做都會繼續係h做

Btw有referral
有興趣可tg mitmit2
個治療師幾好幾細心 唔hardsell
做緊h記,整體幾滿意
優點係一個治療師跟足
會熟悉我皮膚狀況
同埋都幾嚴謹,有人keep住監察治療師
唔hard sell
會sell下treatment,拒絕就得

缺點我暫時諗到係環境冇另外兩大公司咁靚
不過我都寧願佢唔裝修咁靚,收我平啲
同埋都唔算易book
h記係hairless定hair fade
我以前有做過m記 ,其實只要明確拒絕就唔再sell(甚至個consultant 已經放棄左冇特別專人跟開😂),所以hardsell唔hardsell我就唔太concern ,只要佢唔係囚住你唔比你走嗰種就得(始終人地都打份工,比佢sell10分鐘好嚟好去我都接受
我反而想知嘅係既然兩者用同一部機,而h記便宜少少,點解m記仲係有咁多客
既然sis你有做過,可以講下兩者嘅服務質素同埋治療成果嘅分別嗎?同埋有咩比較令到你之後都想繼續係h記做唔該晒😃
我指嘅係hairlxxx
M記我係幾年前做underarm, upperlip
我意思h記唔hardsell係比較上姐 唔係話m記勁sell
而係h記係問你想做邊part 講完 比錢 就去做
而m記點都會問下你想做啲咩 你話考慮下 佢都會講一堆野叫你今日join有咩優惠 等等
我覺得係可接受程度,只係h記係完全無咁解

你想知既問題,其實都好簡單答到
H記始終比較新,無m記咁多客係好正常
服務質素我覺得兩間都幾好,治療師態度好
其實係兩間做既部分唔同,我諗好難比較治療成果掛

如果問點解會繼續係h記做,咁價錢一定係首要考慮
既然兩部機係一樣,效果都會係一樣,咁梗係會揀價錢比較平嗰間
有人問起我先知原來h記指緊兩間😶
請問你係咪做緊hairlxxx ? 想問唔算易book即係點?條hotline打極都冇人聽嗎?感謝你
感謝sis回覆我一大段野,其實我都只係好奇問下兩間比較,始終望左咁多post單一講佢地嘅comment都好少
聽你咁講h記好似個性價比會高少少不過想知道booking易嗎?
我覺得都ok ar 我係直接同治療師whatsapp約時間
第一次約兩日後都約到

我最著重都係效果,如果話環境無m記咁好
但其實我覺得h記都好新好乾淨無乜好大分別

絕對值得試下h記
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞