DBP同WD係黑店-脫毛討論區25

1001 回覆
21 Like 3 Dislike
唔使咁激動,你搵佢啲黑材料關我咩事?係咪搬緊龍門?我只係唔明白你做乜要改名咋嘛?
嗱,咁又要用返你之前講過嗰句說話:冇一間舖頭係完美,大部份人覺得就OK啦,呢句嘢你自己講㗎
你收皮啦!上面條女俾人開始篤爆你就出場,啲時間唔使咁巧合嘅
相信2個ac同一個人嚟 一唱一和
其實小小豬絲打冇講過aplus 你咁急衝出嚟追擊佢地做咩
唔係第一次喇喎
btw 屌還屌 打好啲字先 一係不如你返去鄉土個苦主post度圍爐?

死啦!我明明係抄你嗰句嘢嘅講法喎,你又自己打倒自己?
我平日去
我都唔知點解
去到都見唔到有人出黎 得啲職員
Bikini位唔會補剃真係有啲濕濟
俾個痴線西追擊騎劫咗個po唔好意思 等佢單機算
大家繼續討論
其實有永久保養就唔使太擔心嘅,咪keep住去做囉。
成日都話永久保養好緊要㗎,因為生完小朋友真係會生返啲毛出嚟,雖然唔多但係都要再去做多幾次先至會冇晒
而家入咗保養期 3個月先打一次
毛係生得慢咗 但好似睇唔到0毛嘅一日
唔知中間自己用家用機打打佢會唔會有幫助?
我今日都打完vio v位紅咗一點點
o位痛咗好耐 打完一個鐘仲feel 到痛
奉勸各位想打vio嘅絲打考慮清楚 (雖然有可能係我join嗰間太平 打得冇咁好)
之後做手臂都有少少啡色印 我估係燒傷 冇特別痛 見佢慢慢甩皮 之後就冇咗
我之前都係
110parts 包括後背心口全肚15分鐘左右落得樓
我星期六去㗎,但有補剃
可能我剃得唔乾淨/ 生得太多出嚟,佢有補剃OIV
咁作為消費者應該要點樣先知道個證書係真定假?
佢用既冷凍係真定假?
如果用既冷凍係假,咁打個陣會有乜影響
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞