DBP同WD係黑店-脫毛討論區25

1001 回覆
21 Like 3 Dislike
屌呢間垃圾
去過幾次,一次sell得勁過一次,今次就話underarm 好紅又乾又黑又多粒粒,一定要果酸/深層清潔,唔係打唔到,著晒袍舉高手sell呢兩個plan講咗成10分鐘都唔幫我打,最後求其幫我打左幾下,打完著返衫出去又sell 深層清潔,$1800/3次,又叫我畀住$500訂先,果酸又幾千蚊一個course

唔會再去,我又唔係綺夢,唔駛用格勒底見人
去過尖沙咀同觀塘都冇

但bikini 脫完,有一忽明顯冇甩過毛
打去問佢話正常
Hairless 苦主
其實間嘢真係sell得幾勁 唔join就會俾佢哋講到毛孔情況好差
冇做嘅位就會越嚟越無信心

想問吓大家脫vio做幾多次先真係冇晒毛?
我得返兩次 但只係幼咗 量冇乜變少
好擔心
想問下大家有無美白腋下療程/美容院推薦 之前脫曬毛但係都係黑黑地
脱左2次
I位基本上冇甩過
都係a plus?
我都係兩次
係喎屌佢老味
如果真係黑,你唔洗sell我都會主動問你啦
sell唔到你格勒底,轉頭就話你塊面好差,要做下facial
戴住罩都見到咁犀利
真係話趕時間閃人算數
佢地係咪越嚟越少客,我爬左幾個post都無咩人講佢地
黑到冇人想講佢地抵撚死
佢次撚次都會話見你額頭有啲暗粒啊,乜乜77咁洗唔洗 試下 做facial,依家有平啊... ...
join左永久
永久保養好似係一年只可以約一次…?
好似係3 次
我都係脫咗兩次
啲毛幼咗同生慢咗
打完一星期就會開始有毛甩
一忽忽好似係正常 上網搵過
因為唔係全部毛都係同一個生長週期
每次打係得around 30%毛最受光
望出去個view係好靚冇錯,有次上去睇到日落真係好靚,不過有幾可行去睇丫,唔係個治療師行個邊我都睇唔到
個時就係鐘意20beaxxx 唔sell 做完可以即走先join。依家入去坐底先sell你15分鐘,脫完毛出黎簽名又再sell你15分鐘間舖鑲曬金都冇用啦
佢哋係包永久保養㗎? 所以你唔使驚未脫晒,因為都仲可以keep住上去,不過每次上去會唔會sell你就令作別論
呢個論點有啲奇怪,有冷靜期咁就可以俾人hard sell左之後都要蝕9%手續費俾佢啦? 咁不如去啲逐次收費嘅起碼一定唔使需要用到冷靜期啦
信用卡手續費最多都係2.9%, 支票簿就根本唔使錢銀行免費比, 咁佢哋都純利咗7.1%
大佬又唔係喺嗰度住, 幾好環境都冇用啦! 最緊要嗱嗱聲做完有效果唔好煩
初初頭幾次真係唔sell
但當你做完d 療程7788就開彈你呢度有毛、果度有毛咁
搞到我次次去脫毛都唔敢著短褲 廢時又比佢地彈我小腿有毛叫我脫小腿
可唔可以打返好啲字
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞