DBP同WD係黑店-脫毛討論區25

1001 回覆
21 Like 3 Dislike
希望唔會變成另一間Yanis
我暫時又冇遇過
Aplus次次都要等15-30mins先入房
我都無遇過喎 每次去最多等10分鐘 10parts 打大約15-20分鐘
兩樣都無
乜唔係用自己剃刀既咩?我係aplus做係要係佢到買剃刀,再自己帶過去
乜其他店咁恐怖既咩
係咪一定要帶佢哋指定個把刀 ,自己買其他帶去得吾得
Aplus係自己帶剃刀 冇帶可以買$8
想問各位絲打有冇聽過或試過exceed beauty
見佢有ig廣告
好奇問下佢underarm脫嘅話幾多錢
佢話$500包3年包養 冇隱性收費
是咪信唔過
求意見
好多大間嘅都係$980永久保養喎
咁等我揾下先 有冇邊間推介
呢間係我見佢彈廣告出嚟諗住問下
唔該你
如果有人想要hairfade referral可以 telegram @merryss 會送一次療程
我都係
無見過即棄袍出現過
我做完6次,之後隔5個月(停業)打咪又係有5成毛生返出嚟
心入面諗只要自己唔尷尬,尷尬就係人地,通常佢俾俾眼罩你帶乜都睇唔到
只係我覺得用電剃刀好尷尬,覺得自己好污糟,因為真心唔知上一手係咩人用過
你下次可唔可以自己帶定把剃刀上去比佢哋呀?
cs話其實佢哋係有即棄,只係話i o 位比較量少同主要位置比較入,避免剃唔乾淨及剃損皮膚,先用電動。
加多句:當然客人不喜歡電動剃刀,會提醒負責治療師不再用電動。
我諗冇一個人係喜歡同人共用一把剃刀掛
以前做個時唔會用電動係用即棄,佢補剃個時係冇同我講用電動,話我幫你剃一剃,一剃先feel到係電動。
Hairfade想問多啲或者要referral可以tg @potatoyummyyy
打嗰陣痛就唔記得尷尬反而我覺得佢幫我補剃嗰陣先尷尬,所以我都盡量剃乾淨v同I先去
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞