DBP同WD係黑店-脫毛討論區25

1001 回覆
21 Like 3 Dislike
好 唔該絲打
你Booking嘅時候講話治療師建議你要用新機先清到啲幼毛,咁佢哋就會盡量幫你安排㗎啦,我之前都係咁,同埋有時你去到可以同個reception都講,最多等下機囉,如果唔係超級多人佢哋都會安排嘅
有冇人都喺421之前停業期俾咗訂join hair fade?
佢送咗幾多個細位脫毛/嫩膚俾你?
TST萬勤 so far 好準時喎,例如約 4:30 真係 4:30 就入得
我唔係a plus客不過好奇問下
你係咩時間去做?
因為我都見幾多人講a plus成日要等
但有時又見有啲絲話自己好少會要等!?

所以我諗會唔會係時間/地點嘅問題?
即係例如會唔會係繁忙時間就成日要等,or 某啲分店成日都有呢個情況
我去萬勤做 等嘅時間好飄忽 有時早到有得早入 有時要等一陣 不過半個鐘內

利申: 收工時間 指定治療師
我之後問下之前剩係WhatsApp佢哋問過就話冇得指定用邊部機
所以你咪要講喺佢哋嘅治療師叫你盡量用新機囉,比番個波比佢哋
帶定頭盔先,非繁忙時間就真係好準時,我試過放工時間去,就有時要等10分鐘左右,有時又可以準時,睇彩數啦!我試過入到去間房支冷凍劑用完,要換過一支新嘅,喺間房要等都6-7分鐘分鐘㗎
同埋唔指定治療師通常都會快啲,指定治療師就要等佢囉
so far 我覺得hairless 都幾細心
本身join左Dermes 但太貴 就去左hairless 試做
發現又幾好喎 好多治療師都係之前係dermas 做過
價錢上 又比較合理
環境同衛生情況同dermas 差唔多
相對地 dermes sell 得多d 反而hairless 冇乜點sell
如果大家有趣 都可以留個tg
6點幾
我都係收工時間 指定治療師呀
其實都唔知佢哋係點安排 都成日發生遲嚟既仲早過我入 搞到每次都要等半個鐘去問前台先到我…
都唔係喔 有時聽啲治療師話其實佢哋係入面好得閒 冇事做係度等 主要係冇房
咁會唔會係你要等你指定嗰個治療師啊?所以我就唔指定囉,反而試過邊個唔係好鍾意就淨係指定唔要佢
Yanis有新優惠 $7000全身,但要2人同行
琴日去咗Hairless試做 部機同環境係幾好
唯一係個顧問仲用啲舊式美容推銷手法有啲反感
一味踩你全身好多毛 講到好差咁 之後唔肯買全身就話你因為肉赤畀咁大舊錢出嚟所以先唔買
呢種方式真係好old school 令人好反感
各位多毛絲打都唔好咁易畀人講幾句就覺得自己外表好差
多毛都有好處 頭髮多眉毛濃
竟然好好彩我遇到個治療師完全無
只係有問過仲想做邊part 同埋有講過第一次join先有半價
問我考唔考慮埋
話要再諗下先佢都無繼續chur
直接入房做
絲打最後有無join?如果有興趣睇下要唔要介紹我個個比你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞