DBP同WD係黑店-脫毛討論區25

1001 回覆
21 Like 3 Dislike
我都係脫左4年都仲未脫完,仲好意思叫我join
A-Plus應該冇機會Hea打喎,舊時都有可能,而家就應該唔得啦!佢哋今年加咗個售後服務,每次做完脫毛都會send WhatsApp問效果同埋過程有冇問題,可以投訴治療師喎。
我個治療師同我講而家嚴謹咗好多,一個月比客投訴三次就會即刻炒,所以佢哋都好謹慎
搵消毒藥水抹下就唔好理佢,當傷口處理囉。
所以剃刀都好緊要,我用返脫毛中心俾我嗰把都OK,而家已經脫清光唔使再煩
仲要好污糟
係呀初初一定要坐廁版,無影櫈真係難控制啲,不過過多一兩個月就會習慣㗎啦
呢間嘢咁污糟邋遢都唔明點解仲生存到
想問吓Referral有咩用?
見大家留tg
通常去幾多次會真係脫哂
或者幼同量少到唔洗再理

有時有啲舖頭介紹客人會有啲優惠有啲着數囉
仲需唔需要referral
我做咗一次了係咪冇得後補
應該冇喇咁
我做咗兩次
擺明就係hairless 打手
連續兩個話自己係hairless 度脫毛,又讚又盛

講到hairless 咁好,佢自己又去灣仔唔開名既美容院做CPS bikini , 點解唔留係hairless 到做

上面有絲打話hairless 有治療師sell 醫美
轉個頭就話做CPS 好
好明顯係hairless 打手,係到水人脫毛一定要做埋CPS
lm
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞