DBP同WD係黑店-脫毛討論區25

1001 回覆
21 Like 3 Dislike
除左少少黑個女仔打得比較好之外
我覺得每個員工都好似冇培訓過要點打咁
打得好差
我啲毛仲係咁生 仲勁粗勁黑 搞咩
有個m字頭既staff都係喇 唔加part係到黑面 都戇鳩鳩 講到自己唔會hardsell咁 講嘢又串又打得閪
後尾嬲撚到我唔要佢做 換左個紅髮既打 好彩好好多 打bikini個陣又會係咁關心我會唔會好痛洗唔洗停一停 我話想加上手臂 佢仲話我上手臂啲毛好少 叫我唔好嘥錢
有冇人試過olase? Ig睇到好似係新開
想脫全身揀唔定邊間好

然後bikini位打完三次一樣生勁粗勁黑毛 仲要數量勁多
我之前脫underarm 兩三次已經減左50-60%毛
呢間野真心差 如果大家想join chill beauty 建議考慮多幾步
Full body 真係冇可能九個字打完喎,我喺另一間脫,初頭全身要分三日,每一日都要最少半個鐘,加埋即係要一個半鐘先做晒喎。
而家脫咗超過10次有啲位冇晒毛唔使脫,就可以一日做啦
唔該絲已經book左月中去
好緊張
學生第一次 想脫underarm 諗緊去aplus$980 定more beau$688好
去左devon到脫underarm+唇毛+v-line
本身有用開止汗膏(因為唔鐘意出汗搞到腋下痴笠笠),但係去到脫之前佢話用止汗膏呢啲產品會搞到毛孔阻塞/倒生影響個treatment效果,然後就叫我唔好再用+sell我話整pre treatment(清分啲化學野,話咩開返個毛孔),然後我問用天然野得唔得?佢話天然野都係塞住你毛孔
爬左文但有樣野唔係幾明,我見其他人都話脫完underarm幾日先用止汗劑都無乜問題,因為咩汗腺同毛孔兩樣野都唔係同一撻地方,所以用唔用止汗劑其實都唔會阻塞毛孔?
去左devon到脫underarm+唇毛+v-line
本身有用開止汗膏(因為唔鐘意出汗搞到腋下痴笠笠),但係去到脫之前佢話用止汗膏呢啲產品會搞到毛孔阻塞/倒生影響個treatment效果,然後就叫我唔好再用+sell我話整pre treatment(清返啲化學野,話咩開返個毛孔),然後我問用天然野得唔得?佢話天然野都係塞住你毛孔
爬左文但有樣野唔係幾明,我見其他人都話脫完underarm幾日先用止汗劑都無乜問題,因為咩汗腺同毛孔兩樣野都唔係同一撻地方,所以用唔用止汗劑其實都唔會阻塞毛孔?
請問有冇絲打試過係出面脫毛係用三波段激光脫?(755nm + 810nm + 1064 nm)想知效果如何?感激感激
Wiish derma 依家仲好唔好
有冇sis試過bora beauty 上網冇咩review
我脫到7次full body,清左好多喎
想問係咪每次都唔同staff 做㗎?
係阿,我無特別指定
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞