DBP同WD係黑店-脫毛討論區25

1001 回覆
21 Like 3 Dislike
系吾尼 否好 底死 不如打好啲字先講

追返上面你啲comment
絲打你講完你做hairless幾好幾好之後而家做咩改名?
之後曲線追擊Aplus?人地樓上絲打講緊20beauty你衝出嚟做咩?
真係唔知噏乜鳩
哇!係喎! 咁搞笑嘅! 做乜要改名呀? 然之後又繼續追擊A-Plus? 佢好樣衰喎!
咁我真係淨係做過A-Plus亦都覺得佢嘅價錢服務質素係對板, 咁分享出嚟有咩問題? 我唔會認自己係打手㗎! 但係我絕對係鐵粉!
人哋係分開四次俾錢之後仲要分10次比保養之後就係永久保養, 開咗咁多年我大把朋友去晒保養時段,一樣可以照book一蚊都唔使比, 亦都從來冇sell過, 乾淨衛生咁就自然喺個市場有競爭力, 就會俾人讚㗎啦! 好出奇咩?
舊時我都覺得 hairless OK 㗎, 雖然係貴, 但係睇咁多人分享服務質素又好, 自己窮冇錢比就冇嘢好講!
但係而家開始有苦主浮面, 話其實係會Sell同埋都唔係冇晒毛, 服務質素亦都唔係之前講到咁好, 咁大家就要諗吓la!
我係佢度脫左一年半毛,仲有8成,又貴又無用
先撩者賤, 仲有點解你淨係寫我個名? 唔寫埋佢個名? 同埋呢一句:邊有一間係完美,咁似佢之前講過嘅說話嘅?
呢度啲絲打真係好聰明㗎! 唔好做埋啲戇鳩嘢啦
我係永久架,但我join hairfade 脫其他位脫次就無左好多
我有繼續去架,但次次都sell 我join 果酸,又話我乜乜乜
,又sell 我脫大脾,但小服仲有咁多仲點信佢喎
咁我覺得脫毛來講, 起碼脫8次啦,就真係可以評論個效果

之前都有人講咗每次脫毛都要睇返條毛嘅生長期,只有30%生長期嘅係可以打到,打八次應該所有毛嘅生長期都遇到過掛
我脫左一年半,過左8次啦,但我覺效果真係麻麻,次次去到都要等半個鐘先到我
唔係打手,我大脾幾次就得返好小,大家同一部機效果差好遠
bxxxskin我 話唔join 果酸,就話咁你唔會脫得好,明明我都無角質層厚,就話我有
我2888 @10 parts 架
我次次都係6星期
我係多毛,我大脾4次就得返小小
加拿大就無哂啦
其他位就得返一半
脫vi 位就痛
我join 左好耐架,舊優惠
諗緊全身定4個大part好, referral係有優惠?
我10 parts 真係夠cover 哂全身
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞