DBP同WD係黑店-脫毛討論區25

1001 回覆
21 Like 3 Dislike
有冇人做左CPS
我本身毛係多嘅 第一次脫毛 佢哋話我胳肋底黑 被人係咁sell CPS
仲話我唔做CPS就脫唔到毛 係咁逼我比錢做CPS
其實比完錢我好後悔好想喊
企硬, 同佢講如果係咁做咩起初收你呢一個客?當時冇講到明一定要join CPS.
最憎呢啲脫毛中心! 擺到明就係用脫毛吸左個客, 就想狂sell美容嘢, 其實胳肋底黑同脫毛有乜關係? 總之自己想白啲去做我就覺得冇問題! 你情我願! 但係如果聽佢哋鳩噏白啲好啲脫毛效果就一定係冇撚關係囉!
邊間咁PK一定要開佢名
幾多錢一次?如果2-300 叫合理
只可以怪自己太傻豬 冇做好資料蒐集
錢都俾咗 唯有慢慢做囉
好彩淨係join左全腿
佢有sell我bikini 我最後join左hairless
有冇人成日都比A plus員工話剃毛睇剃唔乾淨,仲有好多毛,下次要收返錢咁但我已經每個位都剃咗幾次
想問下有冇人join EXCEED Beauty全身仼脫?
見佢而家8888包永久保養,但好似冇乜人講諗緊join唔join
從未聽過,不過呢個價錢其實有好多做咗幾年嘅脫毛中心都係差唔多,我就唔會去試新店囉
咁就睇吓你仲有冇其他位想脫
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞