DBP同WD係黑店-脫毛討論區25

1001 回覆
21 Like 3 Dislike
吓,我脫Bikini次次都係要着住件即棄袍㗎喎
諗緊join aplus full body 4+4 定hairless full body好
Aplus個價錢好吸引 但又好驚脫唔晒
我真係未聽過話着袍會好阻住治療師打,當連打bikini都唔用袍,請問打咩部位先適合着袍
唔知嗰件袍值幾多錢呀?咁都要慳?
咁你除晒衫, 搵啲咩遮住身體
去a-plus淨係脫小腿,佢都有派定件袍俾我呀。唔好咁cls啦,其他公司
有用,係頭半年跟instruction要用得密啲。
而家過左幾年,腋下 v line基本上唔會再生毛,係手腳可能會有小小好幼既毛髮,我會三四個月用一次咁,都係十分鐘內既事,唔係追求一條毛都無既我覺得夠做。
Philips BRI 956 ,不過脫v line 都係用返身體個頭。
追po唔該 唔好做伸手黨
有冇絲打去過Glamour Beauty Pro?
見到$9xx 3個部位幾吸引,但係又搵唔到comment
想知hard唔hard sell
其實呢啲價錢真係脫離現實,交租都唔夠啦!去到點會唔sell爆你
Hairfade越做越hea
之前10parts 半個鐘 而家15分鐘搞掂(由入房嗰刻到落到去)
唔係講緊細部位 係包埋後背 肚呢啲位置
想問A plus會唔會full到真係book唔到?
因為見佢個條款寫頭八次療程一定要喺兩年內完成
自從打激光後 背脊就開始生暗瘡 我諗係太乾燥(?)
有無咩方法去印
我自己係兩年內完成到嘅, 同埋而家我新join嗰啲朋友都話係第一次book Part two part three就要耐少少, 之後就好順暢可以準時做到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞