DBP同WD係黑店-脫毛討論區25

1001 回覆
21 Like 3 Dislike
有追過post 睇過幾間唔同plan 好多都分左一兩年期限 有d係次數 我唔知我呢種情況要join咩plan先叫脫得清 所以都唔知點揀

隔一兩日就生毛出黎 仲要吉 又要多 好困擾
ok唔該晒已經準備同fd一齊去
真係唔知哈哈 可能問翻佢地
都係 ,所以後悔讀書無脱曬 宜家要就時間都幾辛苦
有咩優惠?
近排睇得多脫毛資料,搞到成個IG都係脫毛廣告。見好多都好似好平咁,有冇人試過銀座Calla或者vibes。價錢好吸引但又好驚好伏
搵返啲有信譽嘅好啲
咁pk! 收咁貴,以為一定好好添
邊間分店咁衰
Yanis真係越脫越hea
掛住sell野 脫漏part就想踢我走
脫得咁hea仲叫我加part
脫極都脫唔完
點樣唔乾淨法係咪間房張床/啲儀器?
好恐怖
嘩, 真係有啲想嘔嘅感覺
咁黑仔不過之前問過 話可以去前台轉治療師
會唔會試下轉另一個?
我個個無sell過我任何醫美
無論如何都千 其 唔 好 join Devon

每一次去都有嘢要sell我 Sell撚到仆街
次次拒絕完下次都會再sell
簽名嗰陣治療師sell唔掂 就叫consultant入嚟
態度極惡劣

跟住推多幾次你就算約2個月後佢都話冇位
但明明我早幾日 (booking前一日嚟)想改時間佢又即時say yes

Devon 你地唔好咁大咬 遲早嚇走晒啲客
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞