DBP同WD係黑店-脫毛討論區25

1001 回覆
21 Like 3 Dislike
邊間 咁痛
佢快到好似亂咁打咁
完全唔講而家打緊咩位
搞到好驚佢唔安全
你係咪自己剃到得返少少先去?
全脫有冇咩壞處?
Join左見到啲人又話唔好脫晒
Hairfxxx
每下都好似攞橡筋彈我咁
因為我join 左10 parts ,每parts 佢都打得好detail
我係早兩日自己剃左
我只係vi 位
o位啲人話唔好脫
so far 脫左咁耐,又唔覺全脫有咩唔好
佢快到唔洗3分鐘打完全手
唔知係咪我個staff hea
咁得意嘅, 你明明之前個名係叫做FongG, 力撐hairless, 話喺嗰度做全身脫毛?連人哋點樣做培訓點樣監控員工都知得一清二楚,無端端改名已經奇怪,最奇怪係點解而家又無端端去咗dermes?
唔通近期開始有人話hairless唔係想像中咁好, 越嚟越Hea, 同埋hard sell, 所以要轉移視線
我都係理性分析緊,唔好搵其他account圍插我
全脫初初去廁所要坐無影凳就會難控制啲,不過慢慢都會習慣
3分鐘呢啲係挑戰Yanis嘅速度
我想問吓有冇人用激光美白?我見淨係用家用Peel有小小效,但係好慢,朋友話打1064激光有啲幫助,有冇人試過?
其實會唔會有咩危險性
個治療師都好hea
好驚有意外 燒傷
我都想做 下面好深色
3 分鐘我試過係bxxxxskin
啲廢老味出曬黎唔好成個怨婦咁啦
呢到都間唔中有人屌aplus
間間都有好有壞架啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞