DBP同WD係黑店-脫毛討論區25

1001 回覆
21 Like 3 Dislike
你都奇奇怪怪,咁點解你又唔係hairless 度做埋CPS

你係咪打手,我係咪奇怪,等其他絲打判斷

竟然有同一個人咁積極連續出幾個post 讚hairless,咁奇奇怪怪

我唔會再覆你,我只係講完我意見,等其他絲打注意下
屌 我都係呀 啲治療師態度衰到一個點
我原本諗住比貴啲買service 啦
點知service 又冇 效果又冇

每次上去都sell你買其他part
一係就sell你做cps
Sell你做十萬蚊!

打左兩次就已經約你兩個月之後
再下一次就約你三個月之後
明明起初話係6-8星期一次

結果都係周身毛
唔會再上去做 啲錢當掉左落海算
總好過次次上去比人sell 又要睇佢面色
由上一兩個po開始?真係多咗勁多打手
講邊間都一定會有人提hairless點好點好
尤其一講aplus
大家自己睇路啦
我只係講我由第10幾個po到而家觀察到嘅嘢
你鍾意啦
唔知做乜你拉埋我落水,不過你問得我又答下你,佢呢個售後服務WhatsApp我相信有去A-Plus脫毛嘅絲打都有收到,唔係淨係我先知有呢樣嘢。
好得意,話親佢哋hairless, 佢哋一定會攞A-plus去數㗎喎?
好彩佢都識講呢度好多Account係講A-Plus, 咁我諗冇可能所有Account都係打手掛?
都係果句啦,網絡世界咪自己做判斷囉,唔係打手又使乜咁激動
本身唔多毛,淨係想脫胳肋底同埋bikini,可能加多個手臂
本身想去Devon 但係追左陣post見你地咁講又驚
咁hair fade 係咪ok? 係咪都會難book?
同埋我見到啲人話脫完full bikini 如果坐無影凳屙尿會好難control…我喺街一定唔會坐廁板囉… 咁應該點留會最好?
我都係脫Full bikini 脫完第一次好唔慣真係坐唔到無影凳
但第二次之後就無野慢慢就識點控制力度去痾
講起就嬲
Hairless 冇啦啦叫d客加$760
買2個機頭 話乾淨d
On9
唔買 個條仆街Vinxy 係咁話
「下 唔係呀嘛 咁唔衛生 竟然唔買」
跟住條友成日一個時間約幾個客
成日dump 低我 俾個助手脫
係重要部位佢先死返黎幫我脫

唔做cps 又係到用d 勁黑人憎既語氣
「咦 黑蚊蚊 又毛孔粗」

呢個Vinxy真係好撚黑人憎
之前冇join full body 又成日係到
用手掃我個body 「咦 有毛既」

條友又成日想水我去Facemore 做facial
貪可以拆帳 睬佢都on9

Btw 我每次去完脫
返到屋企 都見到某d 位置仲有毛 (不過好幼)
所以佢地無論事前剃/做laser 都唔多細心

咁就十幾皮
想講返wd
幾年前join咗全身,喺cwb跟kxrin
疫情之後年半無去過
早幾個月見呢度啲人話放寬之後好難book,於是自己都懶咗,由得啲毛生返
直到近期比較多假,心血來潮whatsapp佢問有無位,結果揀咗個平日一次過做曬全身,唔使分上下兩part
治療師第一次見,有撩傾計但無sell,前台黑衫無乜表情但都無sell

結論:以前join落唔敢再去但又唔甘心嘅絲打可以博一博
無聊問,幾時開始個個都叫佢哋治療師…
治療啲毛
明明最多就係美容師
(Sorry認真撚)
我都覺得最近wd好咗
冇再超hard sell,講咗一次唔洗就唔會再sell
不過都仲係打得少hea,但都可接受嘅~
真係進步咗,都要一讚嘅
想問下脫毛部機痛唔痛?
我完全唔覺得痛 佢好似部機頭有冷風吹
不過我本身都比較忍得痛
你本身打咩位先
想試全身佢效果明顯嗎?
千其唔好join Devon!!!
重要嘢要講多幾次 服務差又sell到仆街
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞