[PC/PS]Final Fantasy XIV Online(49) 6.1 絕龍詩 | PVP牙狼復刻

1001 回覆
6 Like 3 Dislike
原來Monk雙龍腿仲未改
賣新式中間素材好像仲好賣過610裝
野團反而好多過8連jump 但唔夠時間踏塔
個犬畜生啲片得個早字
根本有啲打法勁垃圾但係啲街場見有咩出現先就用死嗰隻打法
想問下呢兩本6.0 art book除左日文同英文之外仲有咩分別
點解日文平英文版咁多

ぬけまる我的超人

打二樓犬畜生個打法真係反人類
數字嗰邊有咩理由上下放咁唔直到覺
仲要後面debuff 個秒數上到下由大到細咁排
左右放 MT仲可以射上面 無視成個機制
dps 仲可以打身位
如果係綠妹個方法, 其實記埋last 果下咩位置(起始果格反時計一格),睇咬方向後睇埋諗埋自己走完8連去邊個塔,如果係去最後果格就要要等,否則走完兩格可以直接去自己個塔

我果團有個堅持犬丸...好似clear前都未見過佢成功過
綠毛攻略唔錯
不過其實係男人黎
有無人互填招待碼 長玩
想問下有冇ridill嘅公會收人
陪練左一場用犬丸
野團clear目的用佢真係玩自己
日後刷log團應該就會用
搵我,會長玩,仲係免費30天
Elemental-Aegis

想問下個game係咪冇人講野?連公會頻都未見過好似全程單機咁,靠自己上網睇攻略
好多都係用DISCORD. 自己識人最緊要. 公會頻可以搵下人幫手開下團, 睇下有冇人囉

我公會條公會頻都係好靜. 有排我成日上去吹水屌鬼問野就識到人, 有一排幾多人講野. 識到人之後唔出聲, 咁又靜晒了
自己學識左用MUDFISH, 200PING 降到150, 即刻件事簡單好多, 用左90分鐘就過左5樓

有無人知槍術好無用,我新手,已升到27
同你同ser,新手會長玩,add左你discord
最緊要型 龍騎衫同武器都好正
人多總有白卡佬
果d笑下就算 但裡面都有唔少人係熱心解答問題既
原來終於推爆一個post 開定新Post先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞