[PC/PS]Final Fantasy XIV Online(49) 6.1 絕龍詩 | PVP牙狼復刻

1001 回覆
6 Like 3 Dislike
你招healer固定團剩睇damage唔睇heal噤勇?
成場log仔細睇咪對healer公平啲囉
如果日文苦手 你可以睇拉飛了解大概機制先
深入啲先再睇はるうらら/係到問其他師兄
咁睇overheal 到底過50係差定好

我睇法: 睇overheal做判斷真係得淡笑 我就真係唔識啦
你閱讀理解都係得啖笑
如果我做補玩固定團
你同我講 heal log
我應該笑住bye

招人打返幾場已經分到啦
唔通招坦又入replay 慢慢睇我走位?
噤當然你有時間同人打番幾場就唔洗要log來見工啦
我就覺得2x replay慳番唔少時間
咁既然我閱讀理解fail 我請教下
我樓上post 果兩個補
如果見你個固定團
你睇佢healing log 個數咁"差"
應該唔駛浪費時間睇replay
直接同佢講個heal唔靚直接拒絕喎
healer 搵固定團見工真係慘,招人果個剩係睇dam唔睇heal,一係就睇heal唔睇dam
同現實一樣hr自己都唔識就亂請人
睇黎你真係唔識補師生態唔係扮架喎
果兩個橙補叫打得差你係真心咁諗
唔識唔緊要
但唔好亂教人
呢邊好多初嘗raid既新朋友
陣間睇完當真就唔好啦
你岩,越講log越嚇死新手
唔明有咩好嘈
補打得高建基於有冇plan好要點補同啲隊友有冇搞事
當你plan好左點補咪唔洗突登用GCD補多幾下咪可以多用多個GCD打輸出

根本識玩嘅補治療量一定唔會高分 因為出面仲有一大堆唔識玩嘅補
見啲血唔滿就用GCD補多幾下唔識分幾時要補多啲幾時唔洗補 能力技又唔點放 亂用GCD補咪會拉高治療個log分 跟住用多左GCD補咁咪少左GCD去輸出 咁個輸出一定會係會低
有冇諗過打到heal log 100個個係佢另外7個隊友太勁
拉高左個分數 跟住其他人只係做基本回滿都係得灰
支持打團睇log 屌撚死人
ff14真正嘅pvp
文革式批鬥
頭四層98-99heal log我都唔想我個partner真係唔補
唔玩補 搭不撚到嘴
咩係拉飛
哩D GAME 其實咩高難度副本同PVP 都只係話題黎
係俾玩家打開話題再吹水用
玩MMORPG 唔去識人或者識唔到人吹水真係冇撚意思

不過哩D GAME, 最好玩都係做路人食花生

睇D 日本仔咁多年MMO, D花生收埋收埋但係其實日日係度爆
如果有SHOW 俾你睇正過D華人花生髮髮聲
我見日本仔打絕都會打到解散
明明佢地打成點都dont mind dont mind
doma castle 同你會講早晨或者恭喜發財一樣
呢張圖有返咁上下歷史 俾你參考下
繁中真係無人整攻略 好多都係陸版攻略 跟著啲打法唔同
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞