[PC/PS]Final Fantasy XIV Online(49) 6.1 絕龍詩 | PVP牙狼復刻

1001 回覆
6 Like 3 Dislike
想問下最新版本嘅畢業裝係咪要用神典石換
如果係嘅係咪即係每日都用隻滿lv角做日任儲
紅幣/零式萬魔

紅幣可以日任,可以跟A車,可以打下G14輕鬆拎
咩係A車同G14
G14係寶藏地圖,搵大錢&休閒於一身

A車係大型A級怪連續狩獵,關鍵字Aツアー,都搵到少量錢,有好多石賣,建議搵個faloop DC群入收出車時間

詳細玩法請自行查閱
個人覺得跟呢兩個都好過你開90入去又升唔到Lv
四樓後半四幕同終幕點樣0gcd 砌極都砌唔店
前半應該係冇人比減傷
後半既話印象中好多時間慢慢回滿血應該唔駛減 係補有野錯

話補師0補刷log 唔成立
因為佢地自己第一個死先 點刷

占星玩過下都幾多即時補技
但忙到癲好多野要做棄左
休閒玩用白魔好過
果d位要八個刷log癲佬事前夾好晒 再完美執行 一般應該做唔到要用GCD吧
4幕一人回少少 睇你咩隊型
我自己學者會派大盾+兩下妖精ogcd回
除非你另外隻補發緊夢
終幕佢派完數字球先回就係
打g14賺左2000萬
我自己學者2.41個軸冇記錯
入4幕第一次aoe之前會回返秘策 個到派一次大盾
拉繩之前個下aoe 減傷+妖精aoe補
前一個gcd補多個妖精招持續回血
咁樣照計 除非你另外隻補發緊夢
唔係既話你去到拉紫色繩個陣 你仲未交大妖情精
自己睇情況幾時交 我通常紫色繩最後兩下就用妖精
再之後拉完四條繩
之後個下aoe 之前一兩個gcd會cd 返招回豆
補多個陣減傷 真係唔夠就補多個ogcd 全體回

不過老老豆豆 隔黎個隻係白魔既話
拉四個紫色個陣 佢擺粒心心落地就係
我冇入過d group唔知班刷log 老屎忽係點啦
都冇咩興趣理佢地幾勁幾勁 之後用輪椅
當佢地冇用既 要做大佬咪分享下教下點玩
係到認屎認屁既 咪繼續拎住個log打丁

不過有心玩既人 我諗正常都藍以上既
即係我自己覺得 睇log係好直接可以知道自己點打好d既
咁唔鐘意睇咪唔睇
唔想比人睇咪send信熄左自己個profile
得閒屌隻補唔回 倒不如睇下係咪自己落少左減傷
自己d盾亂尻咁用左 好過
如果你用警察網
望到隻補乜ogcd補都唔交留係到收息另計
嗰次係4樓後半幫人練習
有人未滿裝 食唔到AOE唔滿血
練習都掛住刷log我先屌
怕左佢

然後過多排係公海都見到佢比人點名鬧
healer做乜唔睇個healing log
走去刷個damage log
healer 個healing log 高你仲驚 即係佢唔熟職唔熟機制鳩補會冇輸出
補得少得黎成隊又唔死 輸出越高先係最優化
dps check 係講緊成隊8個人既輸出
唔係淨係4個dps既輸出
見過99 白魔(healing)
即係damge 好低
而家全部人齊裝都應該過到
早期少少應該不斷時間切
諗起試過有人喺大群搵人幫手斷章目的
結果有班逼的報名入黎練副職炒到時間切都未見過
真心唔明人地斷章目 clear目

係要換隻副職入黎獻醜 莊閒都未分得清
想問下有冇得掛機釣魚?
上網查雖然係有MACRO,但係我係連MACRO掣都唔想禁出街掛係到
唔識睇overheal?
等下SQ賣個IP比支囯公司出ff online mobile edition
到時應該仲可以一鍵課金課到直接全身發光釣魚裝
係咪鳩補,要睇overheal來判定
噤執著個log就睇仔細啲,一堆人拎住個數字來打飛機,仔細睇用左咩buff同replay就知咩料
唔識,咁overheal 應該以咩%做標準
我做坦就好簡單
冇人錯機制就應該冇人死
之後淨係睇dmg輸出量
個補就交足貨
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞