[PC/PS]Final Fantasy XIV Online(49) 6.1 絕龍詩 | PVP牙狼復刻

1001 回覆
6 Like 3 Dislike
6.25
新手想入坑 開角個時lfrit 灰左唔比創 要等幾耐先開到?
ELEMENTAL TYPHOON ->台灣人
同埋依家可以轉DC 過來玩的
我上個個worldstatus睇typhoon都唔創得

但你意思係咪我初初玩可以是但入一個之後再轉?
其實都可以, 識到人可以再轉SERVER,
你去鄉下SERVER LAM EXP BONUS 都OK

因為入公會係要係同一個SEVER
但係個問題係個班人係用FC 頻講野定係DISCORD 講野,
其實你都係LAM 個IN GAME BONUS

香港人-> GAIA / IFRIT
國際 -> ELEMENTAL / TONBERRY
台灣人 -> ELEMENTAL / TYPHOON

想多D中文/英文 -> ELEMENTAL 任何一個SERVER
GAIA 日文率90%
ELEMENTAL 有30% 人識英文, 同埋D日本人係願意D 用英文
雖然ELEMENTAL 真係好多白卡佬
之前比人水左互邀碼 我想問係唔係唔可以再拎了 好心d仆街玩唔長就唔好實牙實齒啦

禁我開Elemental玩住先
你試下半夜或平日朝早就有機會開到既了
無人島知唔知點可以拎到多d exp ? 我Lv5 而家乜建築都起好但仲差5000 先LV6 , 採集一次得10exp 好慢
無,升滿晒d建築就係掘野
無人島地獄
要掘500下
零晨再開角就有位
就黎50lv
有無話預計下次特價會係幾時
同埋目測50lv應該未打得哂2版
可能2.0完都50 咁2.x突左啲exp會唔會儲起
首先 突咗嘅經驗唔會儲起佢 唔想浪費就練第二隻職吸經

其次 2.1到2.5 因為原本就50lv封頂 所以比嘅經驗好少(3.1-3.5 打後嘅4.1 5.1 6.1都係少經)
咁是咪可以戰鬥果陣用正職
交任就換個低lv職咁
唔係 你個任50lv 你交任隻職都要50lv
所以你一啲經都唔想浪費嘅話 你要花時間升副職上到去你𠵱家嘅主線任務等級
咁都幾麻煩
諗住50就轉武士 由得佢exp溢出算
有frd同我講2.1-2.5都幾長 應該廿粒鐘走唔甩
我諗住用盡佢個免費版先
免費仔好似冇得轉武士
要買左Game先有得轉
免費唔係可以升到60咩
免費可以升到60
依家9型石同埋10型石係唔係靚價?
定係下星期開零式個時個價仲會上?
Oh我以為50
極4真係野團殺手黎. 但係好撚好玩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞