[PC/PS]Final Fantasy XIV Online(49) 6.1 絕龍詩 | PVP牙狼復刻

1001 回覆
6 Like 3 Dislike
正常解法係4個要接線既人 入王底圈 順時針行一圈 確保4個拎齊線先散, 呢個位成日總係有條友死, 打到埋尾先死人
死果先係冇錯,因為係人地冇接走條線
或者接線條友企得太近塔炸死人
今次4層最終p拉線爆炸最易炒車,好煩以前都係boss係咁全體攻擊就算
拉線版時間壓縮終
成日有撚屌唔記得睇第一個秒數
同埋太快拉
真係屌出聲
4個塔個波 轟下來其實時間好長, 獲獲都有人拉完就走唔等其他人
開免費移民啦
2個月都推唔爆 吉田24
啲主力去晒ff16 更新又得嗰幾樣野搞 生草正常
佢9月之前出唔出到6.2架
講左8月下旬出 姐係零式要9月
唔知點解覺得依家咁0既PACE, 佢每樣野DELAY 兩星期係好合理
冇野打就打絕 或者其他game
真心去做第二樣野
尋日開始整天鋼龍詩
見交換個到最終之後仲有得換係換咩

依家仲係5.0想試吓遲啲打零式打絕
無朋友無從入手
零式等有公式打法後野團會過到
你打左一個版本熟習零式後
下一個版本可以首周照排野團研究 都有機好快過

絕就真係難d....
要搵固定團
p4s 本體 dps check 要幾多? 門神dps 幾高,好似要46000, 基本上死2條友 就好難過, 6min 白打
死太多人既話早d re好過
48k
(1) if too many people die
(2) the sustainable dps does not ever pass 50k at this point
(3) once the dps drops below 46k

might as well try a few more times then bail
原來本體 都要48000 咁高, 我見好多地方要拉線同 走位
全隊600就輕鬆 好似係
想入坑 ps5/mac 邊樣好。 同埋想問如果用ps5 玩會唔會難同人講野(打字etc) 唔該ching
ps5都可以插鍵盤滑鼠玩
唔熟MAC 等其他人答
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞