[PC/PS]Final Fantasy XIV Online(49) 6.1 絕龍詩 | PVP牙狼復刻

1001 回覆
6 Like 3 Dislike
https://jp.finalfantasyxiv.com/jobguide/battle/
睇中邊隻撳入去就有寫去邊度接任
日服終於減價 仲要50% cls 想問係咪免費轉正版 入依個就得
https://store.jp.square-enix.com/item/SEDL_1141.html?_ebx=ci4w1chep.1628872502.7miiqol
首先你要確認自己係咪日帳
唔係既話買左都入唔到code

一般買呢個就得,
除非你想要埋d坐騎既話就要買典藏版
講漏左少少野
日本e-Store唔可以直接用香港信用卡找數
同埋要用VPN先得 如果想用香港信用卡要用Amazon Pay

Amazon Pay可以參考呢度
https://forum.gamer.com.tw/C.php?bsn=17608&snA=16212
好 唔該巴打
琴日屎忽痕見到d mod整得好靚
跟手裝左d 技嘅mod
低調咁玩希望冇事
點解次次打莫古力幣嘅都係啲垃圾關
iPhone黎架
咩先係唔垃圾關
因為想刺激下新手關人流掛, 新人排唔到本就自然走佬
可以考慮以後淨係用當版絕派莫古幣
想問下跟據個往經驗,例如e5s, p5s 係咪會難打過p4s ?雖則我覺得4樓 易過3樓
難度類比應該係 P1S = P5S, P2S = P6S 如此類推
oh, 明白, 咁p5s同 p6s 唔難
通常第1,2樓機制都係見咩解咩多
3樓開始會難啲再加啲dps check
4樓會注重解迷同機制執行 + dps check
最近比月費反黎玩新劇情 而家想刷把義軍武器
而家做到女王古殿卡住左,係咪無咩人打要等有緣人開團
就咁入都得 不過街場人唔識打會得慢同有機會團滅disband
記得自己帶buff帶水 D補死曬你都可以捱多陣
岩岩試過自己排,會變左自己一個人打
平時開PF寫明仙藥PT應該會有人打
星期二reset日可能會多人啲
P4S以第4層黎講都好似偏簡單?
E4/8/12S都難啲
紅蓮祭座塔終於返黎
絕樓神 尋晚上到最高 放埋煙花 真係好正, 影相一樓
2版真係悶到一個極點
玩到30幾lv 要開住劇/電影一路睇先玩得落
個frd話捱到50入3版先會好啲好惡頂
baldesion annex ost到底邊度先有game入面既版本可以dl or 買
Spotify 個版本都唔同既
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞