[PC/PS]Final Fantasy XIV Online(49) 6.1 絕龍詩 | PVP牙狼復刻

1001 回覆
6 Like 3 Dislike
滑步gcd左未 大部份位都可以

3層 黑線龍卷
4層前半 劇場 撞綠波
後半 2 3幕
依堆位仲未知點樣可以繼續走住黎打
平時用學賢都係依d位用唔洗詠唱跑住黎打
留迅速魔打同用花
正常4幕唔會有bell,個bell 放左係2幕,4幕未回到,去到pizza 拉線岩岩好返黎

如果4幕見到個bell 應該係佢strong hold 左成場,2幕之前完全唔值得用bell,
然後pizza 就會見到隻白魔係咁唱gcd補
見有人開場頭兩下aoe 用
要刷爆撃?
https://forum.square-enix.com/ffxiv/threads/454304-so-apparently-Sage-dealing-a-raid-wide-Aoe-to-his-group-is-working-as-intended

scholar
-> protraction
-> recitation
-> adloquium
-> deployment tactics

sage i have no idea.
秘策用喺不屈多..大盾只係視覺效果好睇
請問係咪做完呢個主線任務就可以轉返漢化?
正路就係
賢者冇大盾 頂多開個ゾーエ整厚少少
我朋友都係呢個位bug,解完過左劇情再裝翻就ok
好耐無玩MMORPG,
想問下點解入game要排隊,但入到去又好似唔係好多其他玩家?

係咪setting唔會顯示太多玩家比出黎?

除左打副本其他時間好似單機咁見唔到人咁濟
錯覺黎
因為大部份人都已經完成晒主線
所以低Lv地圖好少會遇到人, 除非果期有折吸引新手入坑
又或者有特別野打, 例如A車 /特別fate / 肝島之類先會多人聚埋一齊打

平時既話都係呢幾個地方多人
2.0 三主城 (尤其海都)
金碟遊樂場
居住區

最近更新開左新蠻族果張地圖都多左好多人
金碟呢排真係好多人
特別係campaign 開頭果幾日
跳跳跳要等成分鐘先入到
入到去完全睇唔到條路跌到仆街
用心棒果到望住成堆人海跌出街超治癒
今個禮拜先少番d人

btw有咩野campaign應該期間優先換
金碟個活動記得解 20號完
同埋得時裝同家私有折, 坐騎全部都無折
唔知你咩ser
依家應該除左伊修嘉德之外其他區都有空地抽下
岩岩隨便兜左個圈
沙都同Shirogane都有空地俾人抽
但成百鳩幾人抽一塊地
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞