[PC/PS]Final Fantasy XIV Online(49) 6.1 絕龍詩 | PVP牙狼復刻

1001 回覆
6 Like 3 Dislike
有冇人發覺6.2之後龍女小腿幼咗
無人島掘野掘到訓著左
之前蒼天街都係咁狂掘但路上見到其他人又可以射下炮感覺好d
無人島行到邊都得自己掘太自閉
我玩MMO都係想互動下姐
無人島光戰執垃圾㗎咋開拓就啲機械人做晒
野團揀610場入 死幾件都夠過 中間又多break位比補師蘇生 輕鬆啦
開完島
做完第一個執野任之後就決定唔會再入去玩
其實係個速度未慣
一慣左就好腦死下
試過全隊死剩坦補兩個係度磨lb3著燈
都過到
暫時5級咩都要自己做 痴撚線
蘇生呢啲粗重功夫等赤魔搞啦
我覺得易過 藍雀extreme wor, 機制無隨機性又無乜dps check
第一晚打成隊dps都係赤魔召喚
極2滑浪,極3四連撞地球
反而今次極4好簡單喎
今次易過之前d extreme 好多,dps check 又易
total 43000~44000 就過到
藍雀好似輪椅競賽咁
成班人唔知為乜係度衝黎衝去
真心唔鐘意
依家見到BLM 好唔LIKEKY
其實610 同上一版600差幾多? 之前聽DISCORD 講其實上一版BIS 差唔太遠
新6.2 610裝又貴到仆街...
呢隻算好
打雀個黑魔紋唔知放邊

呢隻叫正路 瞬發對齊到走位時間
黑魔紋又有時間放
單純係覺得無左個人幫手復活
哩版極4可以死一個變左死兩個,
死起上黎可以好呢HEA
黑魔打D2係好啲嘅
但大部份pf都唔開近戰位比黑魔
D2 D4 我都想放赤魔召喚, 唔想打得咁辛苦
召喚係咪好悶
我打到50 覺得都幾悶
岩岩睇youtube 90lv好似都係咁上下 多兩隻野only
召喚唯一好係買一送二啫
唔好玩咪玩過隻
對職業有愛大於一切 覺得悶就試下玩其他
玩詩人60lv都係覺得打123好撚on9
打到零式就另一回事

D職去到頂level唔同rotation又有唔同感受
新版610跌左價
去pf 睇人廣告 直接去佢屋落單訂
見有人叫價25萬一件 自備天文素材仲有得再平
高難副本又唔同既 但升lv解主線要玩百尻幾鐘
我都係諗住之後轉特職 直接50/70開始
我玩召好似相對其他職幾無腦
D技都係輪住禁,中間又唔洗穿插動作技睇倒數連combo
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞