[PC/PS]Final Fantasy XIV Online(49) 6.1 絕龍詩 | PVP牙狼復刻

1001 回覆
6 Like 3 Dislike
因為你第一隻職至少會升超過主線10lv
好多人會升多隻職食主線經
咁我宜家轉埋劍,係咪用龍騎解主線,隻劍都會有經架
凈係計接任果隻職
唔知你起邊個SER創角
優待SER有EXP加成 推主線起碼夠升2-3隻職90Lv
唔會
分開計的
唔係 全部職都係分開升
得召喚同學者係條經共通
副職通常做日任/其他野升上去
我完4.0 隻暗騎已經80lv
仆街我主線都解到26,但係我第一隻職係槍術
你想玩騎士咪開定隻劍
做討伐筆記/fate/理符果d 升到16lv然後每日打日任個練級升隻劍
即係重新開過隻角色?
唔洗呀...你裝其他武器就會自動變果隻職
前題係你要去職業npc到開左隻職先
睇呢個網 寫哂所有職有咩要求先接到
https://ff14.huijiwiki.com/wiki/%E8%81%8C%E4%B8%9A
Okok thanks
呢隻game好自由 全部一秒換職
啲日任係咩色感嘆號架,同埋我主線係咪應該唔做住,等隻劍26再用劍做
你睇睇呢個po
https://forum.gamer.com.tw/C.php?bsn=17608&snA=15223
日任唔係咁接的
睇你想升邊隻先 main果隻靠做主線升就最快
Okok thanks!!
FF個定義黎講呢...基本野就係唔裝任何額外野 官方說法留有灰色地帶但揚左既零容忍

如果你拓荒係自己開心就OK
如果係想開心share或直播就注意有被ban風險
早幾日先suspend 個world first 通關
玩FF就唔會裝野啦,
wow先裝姐
FF無DBM,打到零式要睇技名/睇王動作去企位避招
地下大部分時間都唔會有圈睇,呢樣你可能要習慣下
另外打零式以上好多時要預先分配企位,打起黎同魔獸都幾大分別
唔鐘意音game嘅人建議唔好追求打零式
或者睇完故事就算
你本身係raid 玩家定劇情玩家
如果係後者或both 就唔建議
唔鍾意音game 但好鍾意打高難
無咁誇張,唔追求橙log打甩少少藍/紫log都會過
比起完美迴圈,對機制理解同處理方法比較重要
唔死就嬴大半
唔求首月通 只要唔死成隊綠都夠過啦
d人夠裝而家消化團半隊灰都會過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞