[PC/PS]Final Fantasy XIV Online(49) 6.1 絕龍詩 | PVP牙狼復刻

1001 回覆
6 Like 3 Dislike
響槍ser
fc 本身唔轉啦
咁就跟啦
Mentor 要clear 哂所有舊extreme
好舊時期有班香港人响Aegis
多數由1.0玩起
抽中咗啦

第71回 Producer Letter LIVE

香港時間 2022年7月1日 19:00開始

直播内容
Patch 6.2實裝內容特集Part1
其他事項

YouTube Live
https://www.youtube.com/watch?v=xrAcEgavJvw

ニコニコ生放送
https://live.nicovideo.jp/watch/lv337334956

Twitch
https://sqex.to/htj
最近回坑ff14 想問少少野
帳號密碼被我撞岩左 唔使重新認證之類...(可喜可賀)
但係生日日期我始終唔記得 對於日後買野同比月費有無影響?
同埋上次減價係幾時?如果岩岩過左就依家買pack鳥
依家都有減價 唔知你用咩平台
Steam版有折

生日日期影響幾樣野
1. 更改/查閱帳號資料要填生日日期 (例如改密碼)
2. 例如你有事要搵客服, 客服會要求你提供個人資料包括生日日期
出零式四人副本
龍騎占星係咪諗唔掂
大改推遲

但現況應該諗幾耐都搞唔掂
特別係占星堆卡 改到食晒書
不如等有新職先大執位砍掉重練
覺得係唔想又起零式前大改搞到炎上
愈黎愈忙
第71回PLL懶人包

Patch 6.18
- 實裝跨DC移動功能(例: Mana DC跨去Gaia DC玩)
- 伺服器追加&調整
- PVP Crystal Conflict Season 2
- PVP職業調整

Patch 6.2 (2022年8月下旬)
- 新主線 / 新四人副本
- Tataru 大繁盛商店續篇
- 萬魔殿:煉獄篇 (零式延後一星期出)
- 新殲滅戰:普通難度 & 極難度
- 新幻殲滅戰:今次係魔神Sephirot
- 職業調整:延後龍占大改
- 計劃調整直擊&爆擊
- 2.0 / 3.0副本優化

Patch 6.25
- 新事件屋劇情
- 新肝武: Manderville Weapon (事件屋分支)
- 新蠻族: 採集職限定
- 新四人副本Variant Dungeon: 有分 普通 & 零式 難度
- 無人島開拓 (下次PLL會實機展示)

其他
- 優化玩家名片
- UI優化
- 追加採集職新素材
- 追加新式裝備
- 投影櫃上限增至800格
- 調整4.0 24人副本任務
- 新神典石: 因果
希望佢畫面真係整靚d

利申:新手玩緊2.0

裝GShade
投影櫃終於肯加上限
原來打漏左可以幫人修裝
裝咗真係幾靚
等我番去試下先
又要連打幾日PVP了
裝左,其實係濾鏡,係靚d
不過本身d detail 位唔仔細,裝幾多濾鏡都係冇用
係咪今晚維護24小時?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞