One Piece Treasure Cruise 8周年快樂!

992 回覆
2 Like 0 Dislike
路飛團基本上就百搭 多數都係睇你打既關卡黎換隊員
我申請左lihkg8 可以幫批嗎?
Sffire
好想快D出電影張新卡手有少少痕想抽
已經忍唔住拉左兩下日和第一彈,屎都食埋
Me 2
好想搏隻馬高
刷咗三四日首抽都仲未見到路飛團/白羅
是咪我問題

想問咁樣夠唔夠打8星甚平
羅白開大技已經可以消除船長無效, 所以唔洗帶廚師佬

可以考慮帶一個可以消盾, 消麻的角解第3 round
8月6 日維護到12點, 維護完似有新pool
之前一出隻game就玩 玩到第一次出雙人限定嗰時All In都抽唔到就棄驚

屎忽痕又重新嚟過 買左個2000石初始Account 睇gamewith抽到路飛團就去馬?

同埋多咗好多新嘢 又咩超屬性 又有auto 用
6號好似係電影版上映日
有ching 回坑

抽到路飛團可以等6號, 應該會出電影角

當隊伍達到一定條件, 會觸發到船長的超化技能, 你當多1招技用

auto 冇乜用, 電腦唔會出技

唉, 不過隻驚越黎越玩即食, 新角都係用一,兩個月貨仔

ching 加油!
我見大和同羅渣都用到而家丫
thx巴打

啱啱睇原來隔籬台版都已經執左
買左個多石ac 但個pool得返咩第一第二第三彈

無左路飛團嗰個pool
路飛團喺新手池, 好似新開account 先有呢個池。

你呢個舊 acc 應該冇。

如果要打翻舊關, 用大和, 心羅傑絕對可以過到8,9成。但而家每月固定的大連, 絆決戰都係要食新角的加乘。而且大連都改到關卡超麻煩, 即係迫你抽新角。

不過都多左好多新野玩
咁我而家等8月6號有新嘢先抽

我上巴哈睇唔係話可以三倍體力入場? 同埋有冇邊隻角色係擺去做隊長會多啲素材?
巴基就寶箱加1
喬巴就棉花糖x2
心馬可同jack 加經驗值

而家打舊關可以選3倍體力, 會有3倍寶箱
有個白痴問題

係box入面點分張卡係唔係限定? 姐係抽蛋係紅色懸賞
search角色時揀レア見到顯示6/6+就係限定角色,除左天龍人之外
thx巴打 原來個ac 都有好多舊限

最新得路飛索隆(武士)

有2000幾石好手痕
等多幾日先啦,6號電影上個 pool應該唔錯
收到 而家衝緊主線升lv
又或者選角色度揀(修業point) 黎睇,所有紅紙限定都係5000(就算未進化都係,咁樣黎分別)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞