One Piece Treasure Cruise 8周年快樂!

992 回覆
2 Like 0 Dislike
點解我用呢個陣都贏唔到新恐龍關
好友用瑪莉亞?
邊一rd出事?

毒龍可以sub 浴衣希娜, round 3 開毒龍可同時解2種盾
好友係用maria
r3 因為我用兔女sup, 3條女perfect就破到盾
r4 唔夠力清哂甚平卓洛就出事
毒龍同maria諗住王關先開
咁樣一係唔好要毒龍, 換一隻速屬,2隻速屬清甚平, 餘下角色打索羅
姐姐龍應該係ko哂卓洛同甚平,等卓洛復活先開?
我試過r4 開,換左船長,但入到王關都係變返3條女做船長,王關既debuff我係想要速屬隊長既
我見人地都係round 4 -1 開烏爾提, 超化瑪莉亞

round 4 - 2 索羅復活得30萬血, 復活後全p 都過到
烏爾提船長是buff 強韌同打突, 睇落你組的隊會過到... 或者女帝改做凱多
唔該晒,一陣再試下,有一手好牌但過唔到覺得有d on9
比達巴有冇中新限?
趕喺周年抽完結前追到果三條女
之後見六子pool第二彈有萬聖節女帝諗住抽黎打大航海巴基方便D, 點知抽唔到,maria都抽唔到,淨係補到姐弟龍,打哂彩虹龜任務諗住keep住打多d素材,點知砌極都過唔到
我覺得10月應該可以換女帝...
黎緊又有新大航海關, 似要用技烏索普...
150lv 烏索普招技係4 round 加亮珠...
都係死死地氣用返66山治做隊長,可以打到13-4 隻龜出黎,呢張舊限都有佢無可取代既地方,當年真係好恨抽到佢,期待佢有超進化
其實好多舊限都好好玩 franky都正架
以前好鐘意用戰國,帶一班低cost角打出燒鵝既味道
新海賊祭關好難啊
新手想問有冇聯盟合入
係咪要用力隊?我斬隊都輸
我用力隊過到69000

9萬幾仲未過到
我好似冇蛇同巨人
唔緊要, 用白鬍cut 血, 之後基德盡量清對手, 基德第一下超必清到5隻就大贏面
thanks! 試下先
呢個陣打challenge要輸0-8
今次好難打 試左好多次都唔掂
我無基德 輸出唔太夠
Btw 可以試下用三條女 佢個混亂好勁 (封行動封技)
有次試過打剩一隻輸左

唉屌….
俾佢磨贏左
係咪隻queen好磨得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞