One Piece Treasure Cruise 8周年快樂!

992 回覆
2 Like 0 Dislike
30連先保底? 我計錯數仲以為25連就有保底
我印象中上年第一彈保底是3隻新限加羅傑同御田

今年第一彈保底是4新限其中一隻...
而且第8連50%出紅紙, 好似好左
就睇佢第一彈個pool有幾多隻限出,肯定多過2-5 彈,岩岩終於食哂還元祭d限,好累
又話出一鍵取信箱內物品, 而家都仲未出
cap水就識

明天11點應該有卡池資料
同一進化路線既角色抽卡重覆後自動強化,呢樣龍珠已經有左好耐
終於抽晒d劵
最後補左大食女同奈美烏索普
未玩過, 有無咩人必需抽?
唔覺有送 係每日十抽free?
送果個要至少海賊lv 100 先有,新玩家冇架
咁無了
新玩家冇乜蝕底,聽日刷首抽好過啦
佢送既都係2022年前既限
想抽大和艾斯嘅大家 喺唔會三百抽保底嘅情況下 會揀第一彈定第三彈嚟抽
我都好想中大和艾斯,但我冇咁多石可以追到天花板
我打算抽第一彈大包圍,如果中左新限是但一隻,可能會轉戰第三彈
見今次第一彈同第五彈包埋大連戰啲限
係就加埋絆戰啲限呀嘛
第一彈出既限係包哂所有限?即係紅紙係17x入面抽?

就算第一彈 有啲限都係抽起左放去其他pool 到
https://トレクル.gamewith.jp/article/show/5187
可以去check 下邊個岩心水啲
佢普限, 超限同大連限都包括
但唔包海賊祭限定同絆決戰限定

應該16x 張放晒入去
係囉,即係會有機會抽到戰國呀白鬍子v1 佢地架嘛,死啦,抽唔抽第一彈好
除非你好鐘意某一張, 否則都係抽第一彈
第一彈6,10, 15,25 保up 限定
20連保超限
30連保新超限其中一張

對比其他彈都比較有著數

BTW... 上年2,3,4彈25連保新超限
今年2,3,4,5彈要30連先保新超限

又撚多你拉5下先保底
最想要係大和艾斯囉,其他三隻有就當bonus, 第3彈我好多重覆,我又冇話好刻意想刷滿last touch技,發覺原來大連戰果幾隻限我都有

巴打打算抽邊彈?all in一個定係分開玩
我all in 第一彈, 中咩都開心。

但最想要大和艾斯, 因為我有路飛團, 可以拉好友路飛

凱多難組隊, 雖然都好勁, 有2倍傷害

應該最多拉30下支持下

如果明天見到我profile pic換左做山治跪地圖, 就知道我棄驚
我都諗住all in 25下第一彈搏一搏

希望完Pool之前抽到保底30下
巴打儲左好多石?30下要成1500粒
8週年係咪all in 第一彈就夠?
就咁睇gamewith嗰個抽卡攻略 好似用特典去決定抽邊彈好啲
我應該第一彈抽六十先 睇下中唔中艾斯大和 唔中先再轉場all in第三彈
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞