One Piece Treasure Cruise 8周年快樂!

992 回覆
2 Like 0 Dislike
星期六日好似無決戰
如果要打可以去挑戰-復刻大書庫入面揀關打
是但揀啲初級關都hea 過到
書庫係唔係要到某個位先會開到?
去挑戰到就睇到
師兄你level可能未夠 未開到書庫住
聽日有決戰的 等聽日打都得
咁應該係唔夠LV唔該晒
唔該你巴打 我有睇GAMEWITH的但有時唔係好明忍唔住上黎伸手
gamewith睇唔明可以去埋巴哈睇,當然呢度問都冇問題,係怕d諗都唔諗就post哂自己box d角色問點砌隊
我係巴哈搵到個都幾詳細既新手POST不過就有D野都唔係好明所以問下
巴打升到海賊lv100 就可以解鎖support角色功能,對砌隊又多d彈性
佢而家好似每日有升LV既關?
佢開game 好似有升玩家lv 的關卡, 我見Twitter 有人用新馬高做隊長, 打晒咁多關可以升到接近300lv

我睇下搵唔搵到片
https://youtu.be/fx587OB69uE

新手可以睇呢個, 盡量用有經驗值加乘的隊長打經驗值關

例如馬高, jack
唔該晒巴打
而家先發現原來新鬥技場,打50體九尾狐唔係必出,今次唔駛你升必殺技lv, 但就想你突破滿lv , 而家所有角色食自己係咪改左必升必殺技lv?
係 12.0改咗 食自己必升
我想問點解人哋99lv 76xx血 我120lv +330都係得5000幾血
點樣可以快d突滿隻人150lv玩到有小小迷惘
上面張圖係正常打關卡既數值
下面張圖係打海賊祭既數值
有出入是正常
除非要挑戰大航海比較高階既關
否則唔洗全部升上150lv
消耗資源太多了
我自己個box 10隻150lv 都無

一般打關99lv -110lv 左右都夠洗 覺得唔夠可先限界突破/食綿花糖

如果指定石抽角色都急唔黎 要慢慢靠石抽食自己開突

依家有黑胡子船員個活動 可以打下刷下角色先
啲老手都係靠一個一個活動累積豐富自己個box

刷完咪挑戰下卡普關 比大航海易小小又有石/強化素材拎
要消化下同埋想問而家周年抽野果個交換所 邊隻值得換
睇個人需求而選擇換定唔換 啲幣唔會無左 可儲
個交換所每個月頭更新一次

如果比較今期角色應該係
飛六胞隻雙人角
隻限係入面黎講最新
特色:雙人角/轉珠/加攻恩物/交替時增傷
原來可留 咁留下先
想問下有D角超進, 係一定要用石開專用素材關打 ?
定佢9唔9會開比人打
要用石
我玩左年幾佢都未重開過
竟然有咁賤格既設定
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞