One Piece Treasure Cruise 8周年快樂!

992 回覆
2 Like 0 Dislike
大家記得入公告申請玩佢tweeter 活動
今日上限可以儲30分, 可以用黎換石同突破卷

你登記左之後, 在tweeter 搵
#ルフィ巨大化

之後見人就like, like 夠30個就有30分
仲要啲限都算舊 個心情真係大上大落
800石無新限
15%一定無,我有50抽係全金
ching 新手?
如果新手, 不如重擦好過, 今日有免費抽, 又有88石

最好路飛團, 艾斯大和, 羅傑白鬍起手
有埋馬可就perfect
呢個任務有d鬼祟
馬係隔離個新池第二彈個隻? thx
第一彈都有馬可, 但機率比較低
主力都是抽周年的第一彈就好

有馬可只是升等級比較快
謝巴打
想問上面張圖有無高清版
我上網偷圖, 你可以入fb group 睇下

但呢張應該高清左
新手今日可以入game 開玩?
今日8周年, 送10連, 有機中超限定
另外登入送88石

可以擦首抽
玩左一個月,路山用到依家,五六星有依d,係唔係都係重擦好?
建議重擦, 首抽睇呢度
https://xn--pck6bvfc.gamewith.jp/article/show/39528

路飛團, 艾斯大和, 羅傑白鬍

開得?
恭喜巴打!隻驚可以玩多陣了
我買左88蚊果set拉左14下都係得路飛,金卡仲差卓洛,補到新限骨仔係bonus, 諗緊仲抽唔抽第一彈好,好想要艾斯大和
明天大亂戰的喬巴任務有100石, 如果唔追大亂戰排名可以等下先。 再之後有大連同絆, 儲多500石應該沒有問題
巴打呢個D拎換完點拎??
好似17號左右先派獎勵
大家可以換左先, 但要遲下先收到獎品
好生性
抽第一彈新4隻限都抽中曬
新出既金卡都齊曬
仲補埋技貓老大 速菊兩兄弟 知新大媽
係冇歪到馬可 新速骨 franky 呢幾隻
不過黎緊活動關卡定大連戰都輕鬆了
係睇後夜祭仲有冇驚喜
唔該巴打
見8周年先玩番
抽左90抽淨係抽到 凱多同 3條女 新限
好想抽到 大和艾斯
唔驚啦, 個pool開一個月, 打完大亂戰, 大連,同登入, 應該可以拉多5,6下
今日你最歐, 恭喜!
佢twitter換完D野幾時先會去到個信箱?
恭喜巴打 我第一彈都抽齊哂4隻限好開心
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞