One Piece Treasure Cruise 8周年快樂!

992 回覆
2 Like 0 Dislike
痴線竟然係到見到歐貨巴 巴打棄咗怪彈?
某d舊限素材係,有d可以去絆決戰交換所換
怪彈無野搞咪又黎呢度玩下
想問下左上角隻喬巴d任應該點做
而家係0/50,但係撳入去佢話咩第一話通關
但係我已經打到幽靈島,重打左一次第一話都無反應
請問應該點做
https://forum.gamer.com.tw/C.php?bsn=26291&snA=51510

大家都新手 幫下你呢d通常巴哈都有 我搵唔到既係d組隊呀 隊員果d點執
補充返我唔知呢個係咪全部岩 因為我都唔係好識睇 但有時有d對返又岩咁
感謝巴打
我終於明佢第一個任係做乜
原來係打多次第一話既第一關
我都覺得好難明有時同埋組隊迷惘
關於組隊,你可以先去gamewith睇下佢每關有咩 debuff搞你先,再用sorting針對返呢d debuff去砌隊,一般決戰/鬥技場都唔會話只有一隻獨一無二既角色先過到,總有替代品,係差在過關快慢問題,有時可以用support角去幫你消除debuff, 慳返一隻解debuff 角色位,砌隊更有彈性

有關SUPPORT想問多幾句
點睇隻角可唔可以做SUPPORT ?定隻隻角都得?
洗唔洗食D咩 先做到SUPPORT?
SUPPORT 角有時見會MISS, 可以整到唔MISS?
唔該
角色icon右手邊有隻手就代表可以做support, 食自己又或者食友情の証可以升sup lv, 唔係每隻都可以做sup, 暫時雙人角係唔得

sup出現miss可能係你既sup效果同你開左既buff效果重覆,又或者無效,例如sup效果只能轉邪魔珠以外既珠,你要sup既角色係邪魔珠時就轉唔到(無效)
又明多左
多謝詳細解說
可以上gamewith 睇下有邊幾隻實用既 sup 角, 大路既通常都係加角色三圍數值, 可以解各種debuff 既就好有用, 砌隊可以更有彈性
https://xn--pck6bvfc.gamewith.jp/article/show/256912
真係唔該晒樓主
SAVE 低先

唔該晒巴打解答 同埋想問下 呢d幫你set好晒隊既關係點過我見會打唔郁 係咪要用d特別按法 但我試唔到
依啲新角色介紹關,根本係度身訂造俾佢哋過,你只要知道敵人加乜嘢,你啲角色就一定有技能解開佢。你當佢係啲解謎關,用啱次序開技能就得
youtube 有教學 跟住就過到
唔制呀,抽埋第8下超嚴選都唔中三條女
唔特登追就自然會抽到
4個字:期間限定
8周年角色就差佢地
3條女好似唔係超限pool喎 有錯勿屌
唔係超限,但係期間限定,平常pool唔會出,大時大節先有
十鳩幾廿個pool 頭都大撚哂
唔想課金追,睇黎今次同佢無緣,玩住羅+基德先
比達巴中齊羅同基德?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞