One Piece Treasure Cruise 8周年快樂!

992 回覆
2 Like 0 Dislike
係呀,上個月課左D抽第一彈後夜祭,好好彩中哂兩隻,之後轉戰第5彈食白果
勁, 我仲諗緊追唔追基德
其實而家係咪應該追晒封面果幾隻野就得
https://youtu.be/OtuVXDHGR2s

都可以參考下呢個
發覺舊限白鬍子lv150 幾勁
8周年暫時中艾斯
第1彈, 距離嚴選重有幾十抽, 應該去唔到超嚴選
其實應唔應該抽落去?
定抽基德個POOL ?
all in 8周年
你第一彈拉到幾多下先? 第一彈第8下同18下50%出限定, 都唔錯
唔該
之前唔識睇 見第5彈有女
第1彈 抽到第6下
第5彈 抽到第4下

依家80石, 希望打到150石
第1彈抽到第8下
第5彈抽到第5下
我覺得all in 第一彈
始終第一彈有齊所有限定, 可以一博
好 睇黎要開始清主線
大航海mode停留左喺18/25 好耐,冇乜突破 冇萬聖節女帝過唔到巴基或者未升爆lv 150過唔到近海, 冇咁多張突破lv素材食,我斧頭佬又差lv5
我打埋下星期大連應該會試下打近海
要超突左貓狗雙人先

應該一鋪清晒d 限突卷
貓狗呢期可以用coin換兩隻返黎,我有料升150lv心紅髮,但唔敢用住,因為見有d攻略自己用紅髮團搭紅髮都可以
係, 用自己紅髮團搭好友紅髮就得
我紅髮團已經超突左, 所以可以突少一隻
同埋唔知心雷利又要唔要爆lv, 心lv限突券唔夠派
專心過斧頭佬先
斧頭佬要主要第一hit 要穿盾打飛條靚仔, 之後5huit 打落斧頭佬就ok

我打算用速卷升爆紅髮團, 金卷升雷行, 力同金卷升埋鷹眼雙人同貓狗, 計過數啱啱好
我都係18停左
路飛同肥女人都打曬5/5

第一關紅髮舊限未突曬3/5
摩根關無雙人月亮獅子3/5
巴基關無心盾嗰隻sub 盾角/速骨 2/5
斧頭佬我係用7周年羅隊搭卓洛,調轉隊友唔知得唔得,好難搵人掛卓洛
我得130lv 超突索羅, 應該夠過的, 要用我可以掛比你

羅要sub 柯拉蟲, 唔可以互換
thanks, 同埋諗落都係唔換得,我自己隊員有路飛卓洛,斧頭佬重唔重視羅招last touch? 我好似得lv2
用唔到羅last touch, 尾關好似唔夠半血
按攻擊力順序打就好了
ok, 我睇subconsi打近海,佢用娜美god代替貓狗都得
大連又出限定黑鬍, 仲要有連攜技
專心追埋果三條女先
尋日追左冇晒石
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞