One Piece Treasure Cruise 8周年快樂!

992 回覆
2 Like 0 Dislike
等埋明天派彩會多一條
應該夠, 我都係+184攻擊糖
紅髮團已經解鎖,金匙有兩條,仲差一條
夠做啦, 鷹靈同貓狗要突
雷利唔超突應該都過到
如果用金匙突左雷利, 冇突貓狗得唔得?
一係唔好突鷹靈, 突貓狗
因為貓狗用御田sub, 會出和珠, 正常最後先hit。最尾一隻最好超突。
剛剛呢個陣試左一次手殘衰左,打左第一行血
呀~~~~唔得, 一係要多條金鎖匙unlock 娜美烏索普, 一係食多隻心雷利, 復活後打左1億幾, 差幾1-2百萬左右
ching 都升到好盡下... 只可以升埋娜烏再打... 但第一隻娜烏打先應該唔多輸出

復活後應該1億400 幾萬血...
我 sup 左隻8周年路飛, 娜烏係最高攻果隻, 我都係雷利打第一下, 跟住viola, 好友紅髮, 鷹眼, 紅髮團跟住娜烏, 順住由低至高攻打, 有時中唔中critical hit 都好睇彩數
咁如果娜烏最後打, 咁就要超突了
加油!
應該要了, 巴打連貴為新四皇既巴基都過埋, 厲害!!
巴基唔太難易過, 但首先要有150lv 好友巴基。最難是搵到150lv 好友
而家用基德好友都過到
巴基好似要用自由隊過, 萬聖節女帝我又冇, 打算搞掂左近海再諗
巴基應該是野心隊, 可以用基德過到5星
https://youtu.be/4fsr6SVqY0o

呢隊唔洗女帝都過到速5星
https://youtu.be/WO0W1jdZOjk
唔該哂先,你上面果隊應該係打路飛,下面先係打巴基
想問下今次絆戰, 心屬10星
rd2 鎖GOOD 果個用咩可以解...?
boss round 系數3.0以下...又係用咩可以解?
雖然佢有search engine..但日文睇唔明
用必殺技縮短技黎解
連擊系數要打3.0以上先會打得入
低過會減攻

解既方法有兩種
一係開固定系數3以上加攻 好似今次絆pool 革命軍個剪刀佬招主動技咁加3.25 一定打得入

另外就連擊上去加系數 針對今次就建議跟下圖嗰項搜尋

如果你上次大連戰抽到黑胡子(加系數)+冠軍(縮短必殺技)就全對應了
為左打大航海, 差唔多清哂素材咁濟

最大問題係我仲未過得哂
近海:差條金匙unlock埋娜美烏索普應該冇乜問題
巴基:搵唔到連技5 既羅,打算用brooks隊過
一野出3隻限, 好等錢駛咩.....
黑瑪莉亞, 三角龍sasaki , who's who
絆決戰 搞唔掂心屬
係咪轉打力屬會好d?
定其實3屬都要打?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞