One Piece Treasure Cruise 8周年快樂!

992 回覆
2 Like 0 Dislike
對呢三隻無乜愛
睇下有乜柱先再算
正常就打曬
打唔贏都可以由佢輸俾隊友執雞
再唔係你講下邊個位攪唔掂 呢到巴打都可以幫你諗諗

下面係我用緊嗰隊 搭今次隻巴基都得 估計打到四五十關應該都無壓力

通常第3關唔夠力
1係就畀佢轉晒毒珠

去大連度換史龍, 然後升佢sub 去level 5

知屬性角可以sub 史龍來解毒

而且你隊長開技應該可以解毒
你隻布琳限界突破左未?未既對減cd無耐性 成隊出唔到既的

正常流程如下:

第一關洗靚曬珠後殺

到第二關乜技都唔洗開 依次序最後沙佬殺

第三關布琳開技縮短cd 蕾玖主動技加攻/毒珠換亮珠
不死鳥主動技加屬性相性 沙佬加系數
鷹眼換隻主動既會結束時追打既角色
好友塔知大和防埋追加封角色
巴打大連戰6xx位會唔會太勁
唔該晒
真係唔知要突破布琳
升晒睇下過唔過到先
個boss仲有個1血耐性 你用住上次大航海莫利亞減都得
不過30Lv後應該解唔曬追加條件
跟你地講解完 終於過到

btw 我個團得4條友,睇黎要搵下團
你有冇入fb optc group?
入面最近都有人徵團友
無用fb
都驚入左group 要趕進度

打技屬打到21lv 唔夠打
可唔可以畀d建議?
抄完gamewith 都係差d
都是果d, 基本就是把角色突破, 加棉花糖

你普遍用的船員都是比較舊, 所以加乘的倍數不及新的5星角, 盡量善用search 黎搵返同樣功能的角, 但比較新而且有更高的加乘倍數
好 麻煩晒
我用野心隊
暫時30幾lv 都無壓力
無諗過係搭巴基
成日都搭番明哥,搞到無解到隊長無效
即時搞掂
活動加乘角點都一定有用,仲可以拎多d券
我三隊都係搭活動巴基
跟佢隊長技 博識/野心組隊
拎多啲卷呀嘛
無咁多人腳,今次打到3xlv 收手
個盟得我打,入到頭30%算係咁

之前都係登入hea 下,叫做儲落d 資源
係今次周年先認真玩
唔係你地肯答問題都唔知d點升d 人

依家先知300回個任有石拎
努力打緊
新關打德雷古,r4 卓洛彈走船長係咪迫人抽姐姐龍
我見呢隻好似幾啱打 不過無乜人掛

我暫時用時夫人技擋佢招吹飛
今次真係kick手
我冇果汁女,時夫人喺第三關開技?會唔會唔夠攻一回打死卓洛+甚平?
我跟snowman用隱形黑過到

暫時咁組 (應該會再執執)
可以搭人新隊長/周年限凱多

時夫人技入第四關先開
之後用好友主動技加攻 一定夠殺

*計好數用速隊長入第5關
最後鳥爾蒂換page1 加系數 主動技加額外傷害
起手獄長 第二下雙人隊長即殺
原來可以用隱形黑避
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞