One Piece Treasure Cruise 8周年快樂!

992 回覆
2 Like 0 Dislike
你有冇喺同盟group求救? 同盟一定見到你的救援
有呀,可能都唔只一鋪,算啦
巴打可以自己一條友過,還是每鋪都要人救?
我3屬都打到10億以上
我抽到骨頭, 再搭好友烏索普

勁!我懶,用一隊羅打到lv 68 左右,後段打技屬已經贏唔到,力速都仲穩,嘥左9支水
我見仲打到就食藥水, 我食左11,12支藥水咁上下

開頭我係咁quit game, 等隊友幫忙救援黎升星星

我儲夠10名玩家3星星就可以直打到尾
新手入坑 有部新手step up機抽唔抽好

同埋依個有冇人有
巴打,有需要可以加我招待

かんたんタップでド派手なコンボ!
自分だけの海賊団でONE PIECEの世界に飛び込もう!
ゲームを始めて招待コードを入力し、
ミッションを全てクリアすると、
ガシャ20連相当分の報酬がゲットできるぞ!
招待コード:32141094573
https://trecru.channel.or.jp/invite?id=953157292&code=32141094573
角色強度可參考

https://xn--pck6bvfc.gamewith.jp/article/show/39528

部set up機其實有咩角
新手池唔好抽, 而家抽6子, 速羅, 知基德, 夏日索羅山治

或者8月10日左右會出海賊電影角, 應該有新限定
尋日抽左150石 睇黎又要重刷?

洗唔洗重刷
呢個陣兩年前係一線
刷過吧
刷到夏日索羅山治就開波?
俾幾個比較新同埋勁既限定角色你,佢地喺非限定卡池可抽到:

路飛山治,心不死鳥,心御田,錦衛門傳次郎
知屬和服大媽,8周年羅,8周年基德
vs紅髮白鬍子,紅髮海賊團
搭單問
路飛山治
值唔值用D 分換?
如果新手開局既話,路飛山治係唔錯既選擇,耐打又百搭,呢兩條友又可以食到唔同sup角技
好 等維護完, 換左佢先

又要逼害現有玩家

新手開定局, 儲石下月頭抽電影角啦
送超6星御田......
呢隻肯定係勘十郎條仆街畫出黎架
應該係現有嗰一隻超化力屬御田
當初抽到仆街, 而家免費送
咪就係囉, 佢呢隻係同羅渣一齊出架嘛, 為左吸新手可以去到咁盡
不過事實上呢隻比起羅渣又真係少人用

而家新手池有路飛團, 大和, 羅白
齊呢3隻可以開局

路飛團同羅白基本打咩關都用到
可以抽返新手池
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞