One Piece Treasure Cruise 8周年快樂!

992 回覆
2 Like 0 Dislike
恭喜恭喜 抽左幾多下?
好似16定17就齊左章
手痕先抽到去20
勁!仲補左唔少限,分d運俾我呀
完全新手 想問應該做d咩
或者有無中文post 爬下
我都抽左廿連啦 新限爭人獸凱多 慢慢儲下石等第4彈試下補唔補到
趁而家8周年刷首抽 中文網就有巴哈 不過睇日文gamewith會齊料同update啲 都會估到大概講咩唔怕唔識日文
想問下 宜家啲重複限 係咪可以係限界突破到食咗佢? 唔洗留!?
情景題:
第一彈已經抽到26下,仲有4下到天花板,已抽到凱多路飛,金卡已齊,仲差大和艾斯,唔再課金既情況下應該

1) 繼續抽第一彈至天花板,博最尾3分1機會
2) 轉戰第三彈

今日再刷少咗兩個十抽
Thx 巴打 再研究下
Btw 300抽中左大和ace, 路飛限 新不死烏
想join 打呢次活動要升咩角
基本上新活動是做比新限定的,如果你齊新角, 基本上打大亂戰一定用到, 仲會有分數加乘, 詳情請看公告入面, 有列出加乘角的。

可以升定以下角色:
新路飛, 艾斯大和, 和服女帝
金卡山治, 金卡索羅
謝謝
我可能會抽到底, 起碼中多一隻超限, 升下連珠都好, 活動送一粒, 大航海送多粒, 如果大吉利是重覆, 可以升到lv4

之後再儲石抽返第3彈
見佢8週年課少少支持下,抽左13個十年一張新卡都無,繼續棄game
YT 都基本有片, 除了第2個島,其他關基本上對角色同練度都好高要求

只可以慢慢升
唔好再課,你咁好心都冇新卡棄game保平安
今次大獎我覺得係艾斯大和,係得佢船長技先可以cover哂堆新金卡,攻守兼備,但再課下去真係唔掂了
搏1啦點都有一隻先,可能未到保底已經中左呢
3條女好似都得 不過無加血
係咪有位叫呂布既巴打想入2盟
Btw 和服女帝 係咪新個三條女
一定抽晒第1彈最易中,我第30抽先中
抽左8年,第2,3伏是常識
係啊
呢隻唔中
諗緊 抽第二彈個d其他限 定 第五彈抽呢三條女
有無建議
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞