One Piece Treasure Cruise 8周年快樂!

992 回覆
2 Like 0 Dislike
真 打得好順 好友隊長又唔會缺
有相同既超限應該點做最好?
一般黎講會食左佢
食相同角會100%加某幾種能力
1.自身Lv上限(最高去到150Lv 能力值大增)
2.能力解放
3.潛在能力(選擇前最好先了解下各個能力用途,有特別效果通常優先升)
4.輔助效果 (簡單黎講自己變成裝備卡輔助其他角色)

唔食都有其他選擇
1.賣左佢換雷利點 (用黎換其他禮物/道具)
2.留黎打啲限星數關
3.個人收集喜好

下面條link 係日文網wiki 好有用 新手可以多啲睇下
入面有詳細介紹
https://xn--pck6bvfc.gamewith.jp/article/show/270069

唔反了
不過呢次周年冇以前娜美喬巴個個組合
一次廿幾三十倍咁
我砌到雙三女組合 全推薦角打亂入都得18倍
幾時打到2千萬
巴打呢下中哂我想要果兩隻, 而家中左艾斯大和, 煩惱緊好唔好為女帝去抽第三彈, 定係去抽返不死鳥大媽個 pool
我冇三女, 盡砌都係9.xx

新手一問,請問仲有咩野要升?
未max果幾格都有得升
我都煩腦緊 我另一目標係路飛團
第3彈真係得返佢補唔到
但又唔想為左佢一隻咁博第3彈
可能我會轉戰返去第1彈
始終凱多同路飛都未有
而家個活動係咪一路直行上去打王最高效率?
轉彎好似慢D ?
係呀 直剷上去拿拿淋打完升周回數
分數都多啲
如果打到好小體力可博下行有肉嗰條路永續落去
恭喜恭喜
巴打又唔係新手上路
冇路飛團都可以抱人地大腿頂到檔既

第一彈係乜都有
但真係大暗鍋…可以做幸運兒又可以….
睇你石淨幾多再決定啦

專心打埋大連戰拎埋啲石佢
多啲彈藥再諗
呢次2千萬頂 有排玩
兩個acc 都抽左各 300連 第一彈
想問巴打們意見 點sort 個filter 會show 哂d勁野
唔想cap咁多圖 好似好多垃圾
打左16圈先320萬分,救命
有囡囡 今次輕鬆左好多啦
儲下石就真 順便留意下佢下個絆戰pool 再算
星數/cost
淨係show5星或以上嗰啲應該可以幫下眼既
搵唔到既?
絆決戰都未最著眼

後夜祭先關鍵
會唔會發神經出路飛太陽頭

唔出就有機會拖到聖誕?
黎緊好似冇乜大節日做gimmick出角色

今日好似抽中左獎品
但冇日本地址, 應該領唔到
我都係每日一石,中soundtrack可唔可以用日本集運既地址收,巴打有冇上網買開日本野?
應該唔會咁快出太陽頭,動畫都未出,雖然今次都有獸人凱多,後夜可能出超進化三船長,動畫最新果集出大招
兩個 一個好似多d其他野。一個就齊今次4限

Thx
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞