One Piece Treasure Cruise 8周年快樂!

992 回覆
2 Like 0 Dislike
手快快襟錯負皮 sor
我無嗰隻力X 呀

依家用雷雲大媽(布琳sup解封)做隊長搭人地黑胡子
隊員亂嚟
中間:七周凱多 艾/大和 (sup解降攻各2)
下面:地下城黑胡船員 力大蛇(sup解降攻1)

但黑胡隊員有機會被打飛 都係靠雙隊長輸出
我而家係求其冠將有加乘分最多果幾隻塞晒入隊
過唔過到?

新手要善用sorting 系統
你禁入去關卡資料會知道有咩debuff. 之後用sorting 搵返對應的角色去解就可以
東海真係亂組都行過

要學點打打龜, 高星果關未過到
過到 但個周回lv越高之後會越難打?會既話之後就未必
周回愈高lv, 只會升敵人數值,搞你既debuff唔變
打夠1000萬了,全重覆限,好彩就補到一隻貓狗,好似對大航海有用
個倉好多舊卡有多
例如最舊果隻戰國 no.458
check 完gamewith 評分 唔太高
係咪賣左佢換pt 會好d?
成5000pt
建議最少都留一隻,唔知大航海mode會唔會要求指定角色
thanks
我都全重複 仲要冇隻岩用
而家好想要心雷利,用黎打近海之主
我想要鬼女鷹眼呀 都係唔夠攻過近海 btw我升爆左隻紅髮 要借用出聲
近海好鬼癲

我呢隊打boss (復活後)仲差80萬血
max剩隻雷利都唔得,咁嚴格
剛剛試多一次,改了出技次序, 終於過到了
雷利第一個打, 之後順攻擊力就過到
剛剛好夠傷害...

嘩,勁呀巴打,完成哂大航海!我都試下先,係咪要搭max lv舊限紅髮?
我差唔多清晒所有速,心, 力卷
好友要150lv 超突舊紅髮

第4round 一開始雷利和透視女不可以速珠, 如果速珠要馬上S/L 洗珠

之後開透視女, 轉紅髮為速屬, 轉貓狗, 同鷹靈去力屬

攻擊順序: 貓狗, 鷹靈, 紅髮團, 雷利,透視女, 舊紅髮 全p 過

第5round 可以跟最高的打法

最高打法是角色高lv 而且超突, 所有硬食round 4 尾的傷害。我唔夠血頂, 所以round 4 要轉做速紅髮團減傷
我隻鷹眼鬼女唔夠攻 其他升爆哂 試過好多次都唔夠力打佢第一條血
鷹靈我升爆左, 但雷利我只有130lv, 剛剛好過到... 或者試下改下攻擊順序打
乜都試過 我諗起碼要升多10 lv先過到
見過有人用娜美烏索普代替貓狗,係咪都ok還是再好D?
我就貓狗升爆左 所以冇轉娜烏
棉花糖攻擊方面我加到184, 係咪都唔夠?
金鎖匙唔夠unlock哂所有6星角
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞