One Piece Treasure Cruise 8周年快樂!

992 回覆
2 Like 0 Dislike
恭喜哂,可唔可以教下我
https://youtu.be/WAm1rXdBO2Y

跟呢一隊,最好升爆羅賓同大連路飛
round 4 要珠運, 基本要6亮珠
round 5 最尾同條片一樣, 要洗到5亮珠, 而且羅要速或者連珠
我冇萬聖節女帝
大航海近海之主,係咪有隻max lv既舊紅髮夠做,我夠料升得爆,船員lv需唔需要都升爆
近海之主要求好高, 基本要全部角150lv
貓狗150之餘仲要超突

紅髮超突之後有新船長技, 會比較穩。但好似紅髮沒有超突都過到。
那沒有辦法, 只可以等了
女帝暫時不可以代替

我船員lv 不太高都過到
大家有體會打8週年海多拎界限料定專心打龜

兩樣都畢咗業
我就揀界限料,之前有好多龍蝦可以食
好,咁我再打下先
我跟你呢隊都過到 不過升佢地用左唔少料
原來彩虹龜賣出係唔值錢
後夜祭半儲石半課金,第10下終於補埋基德
唉,8周年+後夜祭都課左唔少,是時候回歸初心儲石玩算
之前打絆決戰隻 羅渣
未有進化素材 係咪遲D有得拎番? 定無機會?

多左既羅渣 係應該留黎
能力解放?
定右上既 上限突破?
右下界限故破?
有無話 先後次序?
放心,遲下有得用絆決戰coin換
我冇留多隻,直接超進化同食爆lv突破就夠
唔該
如果而家買多石帳入坑應該抽咩池
應該都係週年pool啦
首抽建議
漫畫大人版桃之助都幾型仔 如果出隻限都唔錯
D封面角咁難抽佢係一抽出黎就咁既樣 定會出隻進化前既出黎
進化前後都有機會出
唔好意思想問下 如果抽到重覆 係唔係拎黎突破lv上限就得
一般黎講會食左佢
食相同角會100%加某幾種能力
1.自身Lv上限(最高去到150Lv 能力值大增)
2.能力解放
3.潛在能力(選擇前最好先了解下各個能力用途,有特別效果通常優先升)
4.輔助效果 (簡單黎講自己變成裝備卡輔助其他角色)

唔食都有其他選擇
1.賣左佢換雷利點 (用黎換其他禮物/道具)
2.留黎打啲限星數關
3.個人收集喜好

下面條link 係日文網wiki 好有用 新手可以多啲睇下
入面有詳細介紹
https://xn--pck6bvfc.gamewith.jp/article/show/270069
收到

呢個任務個關有冇咩攻略 打唔贏
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞