One Piece Treasure Cruise 8周年快樂!

992 回覆
2 Like 0 Dislike
snowman 嗰隊好似可以用瑪莉亞好友, 會多2隻龜
啱啱試左 都幾順

無新角 參考巴哈用依隊慢慢打
R1-2 草技 草滿好友入替
R3 好友入替解麻 白羅入替 艾和入替 磨死佢
R4 全開除左好友 復活 隨便p一隻打死過
R5 開好友路飛打1r 2r入替白羅對應返屬性破盾 最後個下一定要禁好友破個根性
原本唔想用66山治過,想試下大和艾斯,試過用兔仔/66戰隊開技換船長,都係搞唔掂投降
你有千幾石 絕對可以有新角
Btw 上面巴打話snowman 嗰隊都唔洗新角 平均10個一場
唔太洗拖turn儲技
66山治(sup心66戰隊)好友速羅/黑馬莉亞
周年路飛 三囡囡
絆獄長 技X

可能會打得c服啲
差左隻周年路飛
好友搭黑瑪莉亞易玩過速羅,速羅傷害岩岩好多少少,而且黑瑪莉亞有多兩隻龜
無人掛 洗極版都洗唔到隻黎用
過多陣可能多啲人抽中既
岩岩俾隻5星金卡既maria中左伏
搵到就mark住佢不斷打
我都係咁砌打緊

呢次好黑心
初頭冇新角第一次自己求其諗隊野入去試 完全搞唔掂
一次過抽哂閒置左好耐既友情抽補素材,而家連龜都唔敢賣

大家記得留石, 722 有機會出電影Red 的限定
重抽左2下新POOL
好,等我抽埋呢轉先
啊~~~活動獎勵+3抽第二彈都係補唔到萬聖節女帝
我今次獎勵中了鷹靈
之前已經食卷升爆左...

當你攞到第一隻, 就會不停出
呢期係咁出艾斯赤犬,痴線
終於拎到條金匙,又挑戰下大航海先
正, 加油
我都清晒新關, 打左50場左右, 得一場出公主龜..... 激撚死朕...
冇人掛瑪利亞 好難搞
dllm7月換限coin唔出萬聖節女帝
舊限定,你地會俾火拳路飛突破lv, 定係心屬4檔突破?
頂,抽到家姐龍以為可以打多幾隻龜,點知要搭埋細佬一齊用/sup先出到換船長技,之前既page one冇一隻sup到佢家姐
我打夠500隻龜 收手唔打了
我都係 夠左500唔想刷呢個
每次用30體 有排都未射曬

求其開個決戰60體 3倍 打一兩次條體力就清曬
我有時間就會打新手關刷經加公主龜 懶就好似你咁打兩下清體算
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞