One Piece Treasure Cruise 8周年快樂!

992 回覆
2 Like 0 Dislike
打左5x周終於2千萬,d限全重覆
我60石一下絆pool一下sup pool, 得一張新白鬍子女手下,儲石等後夜祭
我都係60石一下絆一下sup, 補到張月亮貓蝮蛇sup就補到戰國
月獅版貓我出過3,4隻,係未有狗,諗住2千萬獎勵會補張都冇
我仲努力緊仲未畢業,岩岩打到1500萬
東海我見人打到82周回仲未夠2000分
東海封頂獎勵都係2000萬分?咁都幾慘
應該唔止, 但可能要過100回先到2000萬攞晒所有石同金匙。
東海可以一隊打晒, 但boss 分數低好多, 而且獎品差好遠。
當2000萬都未必可以穩20% 內,真係痴線
尋日朝仲諗住衝10% 到夜晚見到個分嘅border佛系清體算 打個機都要chur到咁真係cls
應該唔得啦 我打到1921萬已經排到26.43%就見到終點
黎緊之後次次大連都加2000萬獎勵
變相迫你抽卡, 或者肝到pk
萬寶巴打左幾多

我自己打左就快4千萬 應該keep 到10%內
刷左幾日cls係都冇2隻超嚴選開局

有個ac 抽到 2個艾和

係咪果個起手算
艾和都勁 唔想刷開局都得
新手好多任賺石 有石再抽
嘩屌,2500 萬夠20% 未呀
ching 加油啊!

周年打大連真係搵自己笨

上個月我110回已經入到500名
而家仲要爭1000名內

我同盟有隊友爭緊1%, 佢中午已經打左170周回, 埋單可能要200周回
次次都黎睇你打成點已經覺得好癲

大連戰呢次算好啦 冇出2倍角再出多個池
打死人都似

我打左80個周回 4500萬分 應該穩10%
我見佢1000內無獎品所以無衝上去了
我唔癲喇
我同盟有個大佬差唔多次次500內, 間唔中仲追1%...

今次大連唔齊角同課長差距縮短左, 所以好緊湊...
大家都差唔多
係, 1000名唔衝都算

今次地圖算好, 直上的話可以唔洗點用石
巴打們真係好熱血,最尾都要爆一粒石守20%內,大家有冇覺得好似荒廢左個weekend咁
我都打左4300萬
79周回

呢次係勝在獎勵關啲肉
好彩唔擲太大粒起碼食兩舊
有冇巴打係過哂大航海mode所有關?
絆有無話要用指定角或有加成角
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞