飛一次大阪,談了一場六天的「同地戀」

1001 回覆
1132 Like 33 Dislike
有冇巴打有同感,真實生活又係咁,一開始覺得有女撩好正。但識落又覺得個女仔有d似player,會好糾結 定係我太毒

可能撩你之前已經撩過好多條仔

I knew that feel bro
加速加速
她這樣一問,我就感受到阿包和阿傑的目光。

阿森拍一下BoBo的頭後說:「呃,如果你唔想答可以唔答。」

「無呀,因為我唔夠好掛。」我說出來後,全場都一片死靜。

我有嘗試控制自己的臉部表情,讓大家覺得我不在乎,這樣氣氛就不致如此僵硬。

可是我辦不到。

我發誓我已經盡力。

「Sorry.....我無心搞到氣氛咁僵。」我低聲道歉。

他們努力打完場,然後讓氣氛回復平常。

午飯過後,我們就按照阿森他們的行程,來到奈良一間貓頭鷹cafe。

貓頭鷹店算是日本近年流行的店舖,在當地滿地遍開,說實話貓頭鷹是挺可愛的。

收費是1300円一杯極難飲的飲料,一些你不會想吃的零食和鹹的糖,時限為一小時。觀賞前要先用酒精消毒液潔淨雙手,才能摸貓頭鷹。

摸貓頭鷹,最好是用手指輕柔地撫摸牠們的頭和背部,至於頸、腹部或腳也未必不可以......前提是你想在cafe裡上映一場《Man vs. owl》。

而且能讓貓頭鷹站在你的肩膀或頭上拍照,只是你要冒牠把你當公廁的風險。

阿包他們買好飲品後,就一窩蜂湧去拍照,只有我認真地喝著難飲的茫果汁。

我估計我要糖尿病了。

「喂......喂,你嬲咗我?」一隻淺藍色的紙企鵝出現在我的肩膀,一把小女孩的聲音說。

「無呀。」

「你明明有。」

「無呀。」

「做咩嬲啫,唔好嬲小企鵝啦,佢會好傷心架。」紙企鵝一直在我肩膀搖搖罷罷。

「我都無嬲企鵝,唔好賴落企鵝度。」

「咁我係幫BoBo求情架,你唔好嬲佢啦~」

「邊個嬲得落大小姐呀。」

「拿!你話架。」聲音變回正常,BoBo終於從我身後出來,把紙企鵝放在檯面。

「點解妳成日都咁多鬼主意?」我問。

她漠視我的問題,直接問:「點解你咁小器?」

「我邊有。」

「擺明就係。你好鍾意你女朋友架咩?」

「妳都無答我問題,我做咩要答妳?」我學效她的回答風格。

「因為你嬲咗,搞到我摺隻企鵝摺到手痛,你唔覺得你要賠償架咩?」

「痴線架,摺紙都會手痛?」

她馬上就演技派上身,表現何謂「摺紙的痛。」

皺眉咬唇表情痛苦,還在跪在地上大叫,逗得身邊站著的店員不禁偷笑。

她的表演細胞會不會太強。

「妳贏。」我也忍不住笑出來。

「呵,咁你答得我啦,唔夠好係咩意思?」BoBo就像一個好奇的寶寶,不斷地窮追猛打。

「可能我本身唔係好人掛。」

這時我決定出去找貓頭鷹拍照,避開她的追問。
今日好攰
live左,第一次追樓主文,
文風我好鍾意,
有冇邊篇推介下止住渴先

這一晚有個陌生女孩睡了我的床
點解我又入咗黎睇你啲故架

上次嗰篇我會搵日追哂返架喇
(嗰排忙到死 連連登都無乜點上

證明你鍾意我
今日好攰

攰都要出文呀
第一次追,正!
幾日冇睇 咁快推爆左
唔好sad end阿 gay廉
好好睇 lm
Renee有睇呢個故
真人都有睇
到底啲對話係咪真人真事?
Renee有睇呢個故

點解會變左潮文

原來對非連登仔黎講
好潮既文 = 潮文

定係長既文就係潮文
live左,第一次追樓主文,
文風我好鍾意,
有冇邊篇推介下止住渴先

這一晚有個陌生女孩睡了我的床

篇篇都係好推介 btw準備紙巾
推 幾時有文
有無人都係對bobo呢種女仔完全無好感?

作狀又懶cute
Live ~
有冇巴打有同感,真實生活又係咁,一開始覺得有女撩好正。但識落又覺得個女仔有d似player,會好糾結 定係我太毒

可能撩你之前已經撩過好多條仔

呢樣真 可能自己又唔係型又唔係有錢 一靜落黎自已就會瘋狂亂諗野
哎喲 這個不錯 很屌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞