飛一次大阪,談了一場六天的「同地戀」

1001 回覆
1132 Like 33 Dislike
留名
半個月前先去完 搞到我好掛住
同樣都係第一日就去姫路同有馬 啲車程長到 基本上坐車多過行路
返緊屋企 一陣出文
返緊屋企 一陣出文

我愛西樓主
bobo似收兵港女
bobo似收兵港女

唔係啦
我愛西樓主

我都愛你
吹牧童笛
ff到呢一幕就覺得好好笑
我愛gay廉
牧童笛都俾你諗到
lm
繼續留名 訓醒再睇
走進太閤之湯,首先要脫鞋子,放在門口的鞋架。再有漂亮的日本姐姐,禮貌地鞠躬收錢後,就分派浴衣給我們(可以選顏色,我選了藍色。)

換上浴衣後,到日本電影常出現的澡堂,洗刷乾淨後,就可以正式泡溫泉。

當分開男女換衣服時,我問了一句:「原來係男女分浴架?」因為以前看旅遊節目,印象中好像是不分男女。

其實我只是單純好奇地問,但BoBo就像捉到我的把柄一樣,睥睨我說:「嘩,你唔止偷窺,仲係一個變態。」

明明我跟她只是認識一段短時間,卻已經在溫泉旅館吵架起來。

「我無話想睇妳!」我回擊。

「我無話畀你睇!」她也反駁。

我假裝打量她全身說:「我又唔係『孌童』,睇妳做咩?」

「你.......」她咬牙踏地,卻反駁不到。

終於我扳回一仗,感覺爽得很,特別在聰穎的她口中取勝,滋味更加良好。

這樣我們就分開男女換衣。

換好衣服,在澡堂潔淨身體後,然後泡溫泉了。

經一整日的舟車勞頓,泡溫泉簡直是人生的享受。

「啊~~」阿包直頭叫了出來。

阿傑則在一旁默默觀察,他說漫畫中泡溫泉的都是黑道大佬,他要察辨誰是黑幫龍頭。

四個男人泡在溫泉裡,各自享受。

「阿森你會唔會好悶?」阿包問。

「悶?」

「同兩個女仔去旅行啵。」
「咁又唔會。」他回答:「都幾開心呀。」

看得出阿森是那一種性格很隨和的男生,應該頗能遷就人。

「你同佢地係情侶關係呀?」阿包忽然這樣問,我有點吃驚,不過這道問題......我也有點興趣,就豎高耳朵去偷聽。

畢竟情侶去旅行是一件常事吧。

阿森用水洗一洗自己的臉笑說:「唔係啦。」

「喔.......」

「我同佢兩個係中學同學,只係好好嘅朋友關係。」阿森再補充。

「咁就好啦。」我脫口而出。

「咁就好?」

「呃......我話有好朋友......係一件好好嘅事。」

我發覺我是一個話多就出錯的人。

「但佢兩個都係好受歡迎嘅人。」阿森說。

這是不難想像的事,只是我口硬說:「唔係掛BoBo咁男仔。」

接著大家就各自去泡其他類別溫泉,在那裡最聞名的是金之湯和銀之湯,我自己感覺最舒服是金之湯,推薦大家去試。

而我本身就是一個疑心極重的人,總是覺得溫泉到底有沒有用?所謂的泉水會不會只是熱水而已?

但泡完之後,果真覺得皮膚頓時變得滑嫩(不是騙你),滑得好像初生嬰兒一樣。(這句就是騙你)

泡完溫泉後,吃一杯雪糕,喝一罐牛奶簡直是人生的享受。

此時,BoBo她們也泡完回來,話說BoBo穿上日本的服飾,總多一份傳統味道,更顯得她的美。

不過這句我打死也不會說出口。

接著我們就去下一站,神戶。

17:03 p.m. 兵庫縣神戶市北區有馬町 有馬溫泉

在神戶,遇上一件有趣的事,讓六個人呆站在海旁。
一入黎就有
留名 加速
半個月前先去完 搞到我好掛住
同樣都係第一日就去姫路同有馬 啲車程長到 基本上坐車多過行路

係呀 真係超遠 坐車坐到屁股痛
真係出得幾慢

節奏又慢

加多少少速啦,樓主

唔慢啦 今日四更
其實樓豬都已經一日幾更 咁都叫慢?
情節都要鋪墊㗎嘛 出咗兩日姐

況且樓豬都有自己生活 唔係全職寫故 唔係奉旨㗎

我愛你
輕輕一推
我都想有d咁既經歷 回憶

你想要 回憶?
我愛gay廉

我愛李一桐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞