[26]考緊26?你問我答 (39)車神教大家揸車

1001 回覆
2 Like 5 Dislike
估唔到咁多學神水你,又要我出手?

呢個情況老閪都唔好爬頭,你一爬頭考官剔硬你咁濟,因為你實會衰係其他位,但你唔爬頭,係完全唔會比到機會考官剔你。
出年1月9
你之前係去邊個centre上
我去元駕又好似唔係話好臭
考果陣點問考官
如果前面學神46條路唔同你一樣
隨時下個路口就走既咪慢車跟住
如果之後成段路都一樣既話就搵位爬頭啦
唔係問佢,係等佢頂唔順就會叫你過左佢,我記得好似有巴打有類似經驗
我強制係用佢地d護肘膝,臭就唔算臭,但係摸落去有一種好奇妙既感覺
新觀果D護肘膝全部橡根都鬆9哂, 戴一陣已SIR底哂基本上都係做樣, 所以我操車時唔X用.
啲啊sir話要着入去, 如果齋綁住就會條條揈
所以好X心D學院求X奇拎一個人既學費出來買返D橡根帶用來替換都夠用幾年啦.件件都鬆X到變形俠醫都唔X岩戴都CLS
X乜撚樣好肉酸
心思思好多年
早知一早考 都3張
想問而家排 要下年2-3月得唔得?
換完新幾日就鬆返晒架啦on9
強制試唔使咁耐
放心,學電單車好多人年紀大過你,幾多歲都好,比心機就得
但正式出牌都下年啦可?
係錯過左電單溝女日子
等得考官叫你已經太遲啦
唔一定會肥, 但個觀感一定冇你主動轉線咁好
我都係下次問阿蛇
上年年尾考路試肥左最近諗住報返,去左沙駕問齋報路試要成7千幾...我記得之前都唔洗咁貴...巴打們有冇其他介紹?
年齡唔係問題 我6張一樣輕鬆考到
不過你望下樓下有冇位泊先好學 我一早出晒勸世post 小心比呢度d人亂咁老點人考 最後發現周圍都泊爆晒比人喪抄牌賣車 而家已經大把人因為被喪抄牌頂唔浦賣車
快期都係比多三四千左右包埋堂 洗鬼7千
再唔係自己去運輸署排尾期 自己搞路票都係幾百蚊 然後再搵自駕遊之類買個plan都係千幾蚊
巴打好勁 咁搞笑 我唔介意泊車場 千幾 我ok
Dream car ps250 我係好錫車嗰啲嚟
對住個白卡佬唔好咁認真
佢連牌都未有
你肯定車場有位比你泊?我買左車問完停車場先知冇晒位 要排10年
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞