[Lingu] 嶺南大學討論區 (4) 一車車fm準備進場

1001 回覆
13 Like 4 Dislike
好心嶺南有錢就攞黎upgrade下個web system啦
好整唔整去整地板

究竟整完個地有咩分別

格仔好似細咗 同埋冇咁滑

唔知點解reg唔到科

唔知點解reg唔到科

而家先問
你係咪冇去academic advising

唔知點解reg唔到科

而家先問

係咪未做plagiarism test

唔知點解reg唔到科

而家先問

yr2會未做咩
認真一問 讀Hampton教嘅world hist係咪可以準備定爛grade
認真一問 讀Hampton教嘅world hist係咪可以準備定爛grade

唔係
因為上唔上堂都係唔識
有底可以橫行

唔知點解reg唔到科

而家先問

yr2會未做咩

我識有人係咁

唔係
因為上唔上堂都係唔識
有底可以橫行

下Pianciola好靚grade喎
Hampton就好手緊

唔係
因為上唔上堂都係唔識
有底可以橫行

下Pianciola好靚grade喎
Hampton就好手緊

真係咩 聽講佢試過唔見人功課
就黎1001
咁多DSE既人問點入嶺南要幾分入,D北宿打手即刻衝曬出黎
好心唔好水D FM啦,入左北宿就知咩係靜喇
講真玩得唔揀南宿就晒曬
不過HallC個Wardan真心on9,唔建議揀
利申南宿

南宿咪圍威喂啦
仲以為自己好chur好玩得 grad曬啦喎啲人
sell warm既hallc就算warden on9 都好過你地住果堆人on9 啦

你唔講都唔知個post有南宿人圍威喂
盲嘅都feel到個post有幾多北宿打手
以為自己好chur好玩得嘅係你地
啲人grad哂都應該好玩過北宿

入得Lingu仲學其他人講好玩
人唔笑狗都吠啦,我係你就俾心機讀多兩本書啦南宿狗

On9 gpa唔過2.5 intern咪照砌低你班所謂高GPA
不要看得讀書那麼高 蠢人先會死讀書

咁3.0+intern係咪秒殺你

搞清楚個邏輯先好秒殺我啦 好嘛?

唔知點解reg唔到科

而家先問

yr2會未做咩

我識有人係咁

咁多DSE既人問點入嶺南要幾分入,D北宿打手即刻衝曬出黎
好心唔好水D FM啦,入左北宿就知咩係靜喇
講真玩得唔揀南宿就晒曬
不過HallC個Wardan真心on9,唔建議揀
利申南宿

南宿咪圍威喂啦
仲以為自己好chur好玩得 grad曬啦喎啲人
sell warm既hallc就算warden on9 都好過你地住果堆人on9 啦

你唔講都唔知個post有南宿人圍威喂
盲嘅都feel到個post有幾多北宿打手
以為自己好chur好玩得嘅係你地
啲人grad哂都應該好玩過北宿

入得Lingu仲學其他人講好玩
人唔笑狗都吠啦,我係你就俾心機讀多兩本書啦南宿狗

On9 gpa唔過2.5 intern咪照砌低你班所謂高GPA
不要看得讀書那麼高 蠢人先會死讀書

咁3.0+intern係咪秒殺你

搞清楚個邏輯先好秒殺我啦 好嘛?

你中意啦
明眼人都知咩事ga啦
Year 3 fm....
新入學有咩要注意
新入學有咩要注意

真心 一定要揀個啱自己嘅hall
嶺南hall life=u life
新入學有咩要注意

入個好Hall 玩埋hall camp
新入學有咩要注意

入個好Hall 玩埋hall camp

Agger 有hall life 有u life
好快有reg hall攻略架啦
新入學有咩要注意

reporting day著靚仔少少 就會有韓星級招待
新入學有咩要注意

如果你個樣似係佢地Target
HALL A會有兩條女著短裙同紅色衫夾住你,
好可恥

利申:幾enjoy

想當年去完美booth都差唔多情況
新入學有咩要注意

好可恥

想當年去完美booth都差唔多情況

好過D Hall係個日夾都唔夾下
新入學有咩要注意

好可恥

想睇下某中左幅射嘅hall派咩女出黎夾
新入學有咩要注意

好可恥

想睇下某中左幅射嘅hall派咩女出黎夾

講緊邊棟呵呀ching
新入學有咩要注意

so true
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞