[Lingu] 嶺南大學討論區 (4) 一車車fm準備進場

1001 回覆
13 Like 4 Dislike
今年用返2015個分報希望入到

祝你好運
唔好入嶺南呀
今年用返2015個分報希望入到

祝你好運

你有星會大啲機會入到,之不過嶺南中文系都幾熱門,所以都唔可以肯定答你,但都照試先啦~
面試方面,大部分夠分入黎都唔洗面試,如果係邊緣人case就可能要

利申:聽聞

你有星會大啲機會入到,之不過嶺南中文系都幾熱門,所以都唔可以肯定答你,但都照試先啦~
面試方面,大部分夠分入黎都唔洗面試,如果係邊緣人case就可能要

照自己興趣排啦 va應該最穩 bba同ba就唔知
通常放a都穩嫁啦嶺南
va 夠分都要in嗎

如果夠分穩入應該唔洗

通常放a都穩嫁啦嶺南

18 中文冇乜機會
擺下其他
據聞中文收得幾好 雖然都係22 21
va 夠分都要in嗎

如果夠分穩入應該唔洗

21穩入

通常放a都穩嫁啦嶺南

18 中文冇乜機會
擺下其他
據聞中文收得幾好 雖然都係22 21

視研好似收得低分過哲學,有冇人知視研洗唔洗交portfolio同埋有冇interview?
畢業生留名
有無巴打 識嶺南人入左big4 Spring intern ?

視研好似收得低分過哲學,有冇人知視研洗唔洗交portfolio同埋有冇interview?

識人18分 3rd round入咗 中學無修art

佢有無in

18分都入到佢真係要還神

佢有無in

18分都入到佢真係要還神

唔駛
再講多次,咪撚讀嶺南
再講多次,咪撚讀嶺南

why
再講多次,咪撚讀嶺南

why

agger
LU? 不了
再講多次,咪撚讀嶺南

why

agger
LU? 不了

就算真係讀都唔好讀social
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞