[Lingu] 嶺南大學討論區 (4) 一車車fm準備進場

1001 回覆
13 Like 4 Dislike
大家覺得文研點
大家覺得文研點

有朋友話final無試考 次次exam period都最早完
大家覺得文研點

有朋友話final無試考 次次exam period都最早完

readings多到含撚
有冇讀translate既巴絲方便講下果時幾多分入 21分 中英加埋冇8有冇機

今年文院 translate year 2揀major
Cpga要求3.6
Jupas 文院來講
大類文院收分最高
其次translate 中文 英文

唔撚係掛3.6
利申3.0入
不過再上年
大家覺得文研點

readings多到含撚

完左要繼續屌paper
好驚訓唔到教
好驚訓唔到教

俾信心自己
安心瞓一覺喇
訓唔到 希望有廿分入到lingu
得34544
有冇機會 elective係hist
44444入唔入到bba
得34544
有冇機會 elective係hist

中英加埋好似要8分
44444入唔入到bba

選修有4應該入到
不過有可能唔係1st round
大家放心啦
LingU到3rd round都仲派緊offer
19分 中英有8
入唔入到哲學
19分 中英有8
入唔入到哲學

可能3rd round會派到你
19分 中英有8
入唔入到哲學

19分有啲唔穩
不過學上面講到3rd round都仲派緊offer
到時就會有好多人唔要offer 所以3rd round都仲派緊
朋友,jupas就好蠢既,你擺左咩choice佢就以為你就想讀,你想讀而又讀到唔通佢唔咪比你讀咩? 但真係世事如棋獲獲甘,佢點知有人擺左又唔想讀咁古惑又聰明?

我見你相貌堂堂一表人才雙目清明額頭隱隱有一股靈氣流出,連JUPAS都比你FAKE埋,睇極你個樣都覺得你係兒孫滿堂壽終正寢果批,正所謂塵歸塵土歸土,你歸宿唔係薄扶林馬尿水(馬料水),都係西貢九龍塘啦,駛乜日日咁委屈坐西鐵返屯門?咁所以呢,小弟不才,指條明路比你行,過幾日reg day呢,考慮到擺明唔要OFFER又係串咀D既,你扮肚痛哎哎呀呀黎唔到啦,讓返個offer比有需要既人,無謂死人霸生地,下年你開開心心入三大擺兩圍我實第一個帶齊人情食你餐飯,今年等其他NO OFFER同學有機唔駛做無主孤魂,係咪一家便宜兩家著先?

係度溫馨提示你明年請早,再預祝你下年成功! ^^
到時就會有好多人唔要offer 所以3rd round都仲派緊

其實都係appeal走
ugc degree咪又係邊hi邊accept
依家band a放左ling bba同social希望入到

有冇機會入嶺南歷史

有冇機會入嶺南歷史

矛乜
依家band a放左ling bba同social希望入到

應該有機會
今日放榜好似無咩人對揀嶺南有興趣
[quote]danny kwok正

又型仔又好成績

有胸肌成日著背心
利申:睇過佢全相

Life mentor

男神 依家仲要做埋tutor
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞