[Lingu] 嶺南大學討論區 (4) 一車車fm準備進場

1001 回覆
13 Like 4 Dislike
朋友,jupas就好蠢既,你擺左咩choice佢就以為你就想讀,你想讀而又讀到唔通佢唔咪比你讀咩? 但真係世事如棋獲獲甘,佢點知有人擺左又唔想讀咁古惑又聰明?

我見你相貌堂堂一表人才雙目清明額頭隱隱有一股靈氣流出,連JUPAS都比你FAKE埋,睇極你個樣都覺得你係兒孫滿堂壽終正寢果批,正所謂塵歸塵土歸土,你歸宿唔係薄扶林馬尿水(馬料水),都係西貢九龍塘啦,駛乜日日咁委屈坐西鐵返屯門?咁所以呢,小弟不才,指條明路比你行,過幾日reg day呢,考慮到擺明唔要OFFER又係串咀D既,你扮肚痛哎哎呀呀黎唔到啦,讓返個offer比有需要既人,無謂死人霸生地,下年你開開心心入三大擺兩圍我實第一個帶齊人情食你餐飯,今年等其他NO OFFER同學有機唔駛做無主孤魂,係咪一家便宜兩家著先?

係度溫馨提示你明年請早,再預祝你下年成功! ^^
1001果個又唔開post
lingU
lingU

lingU

想問下嶺南history workload係咪好撚痴線

嶺南冇人上連登?
隱校都有post 4
隱校都有post 4

世界十大奇蹟

試下咪知
認真 其他u歷史一樣
有無人讀緊summer school
有無人讀緊summer school

暑sem?
身邊冇乜
一黎遠 二黎course少

btw 1001記得開新post啦下次
想問下 asso 入黎有冇得exchange?
想問下 asso 入黎有冇得exchange?

你讀得曬d credits咪得
yr4 exchange你同advisor傾下就得
沉啦沉啦
有無巴打 識嶺南人入左big4 Spring intern ?
推到放榜
推到放榜

自推到放榜
有無巴打 識嶺南人入左big4 Spring intern ?

文院仔答你唔到
有冇讀translate既巴絲方便講下果時幾多分入 21分 中英加埋冇8有冇機
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞