[Lingu] 嶺南大學討論區 (4) 一車車fm準備進場

1001 回覆
13 Like 4 Dislike
等睇聽日爆post都似
又黎某d hall會煮糖水 家的感覺 好玩得 ulife 搏盡無悔
等睇聽日爆post都似
又黎某d hall會煮糖水 家的感覺 好玩得 ulife 搏盡無悔

report googog
咪入嶺南呀各位
咪入嶺南呀各位

如果咁多位考生追post追到嚟呢到
建議你地去返第一版再睇多次#1
嶺南寄宿中學
嶺南寄宿中學

咪入嶺南呀各位

如果咁多位考生追post追到嚟呢到
建議你地去返第一版再睇多次#1

傻鳩先入
嶺南寄宿中學

Yes 冇野玩的 悶到on9
有幾on9先會未放榜就追嶺南post 咪玩啦
又到一年一度嘅宿舍混戰
我就覺得無論入咩hall都好,都可以留意多啲宿舍事務、學校事務或者係學生會攪緊嘅事
依啲事都好切身,好似之前嘅鉛水事件、cctv事件、校長遴選事件,又或者係代表會普選代表想研究的議會制,都可以留意下
眼見近年學生會幹事會同編委會依兩支中央庄都好難組成,咁樣其實會令學生更難參與校政事務,為學生發聲
又到一年一度嘅宿舍混戰
我就覺得無論入咩hall都好,都可以留意多啲宿舍事務、學校事務或者係學生會攪緊嘅事
依啲事都好切身,好似之前嘅鉛水事件、cctv事件、校長遴選事件,又或者係代表會普選代表想研究的議會制,都可以留意下
眼見近年學生會幹事會同編委會依兩支中央庄都好難組成,咁樣其實會令學生更難參與校政事務,為學生發聲

學生會打手都出埋黎
又到一年一度嘅宿舍混戰

學生會打手都出埋黎

好期待各呵打手混戰
其實未混戰住
不過實會好多人問xx分擺LU A3穩唔穩啊
係A3呀
danny kwok正
點睇工商管理hd
其實未混戰住
不過實會好多人問xx分擺LU A3穩唔穩啊
係A3呀

放C 都入到
好期待各呵打手混戰

17分咪擺a1 lo
danny kwok正

傑ching
[quote]danny kwok正

又型仔又好成績
重覆
咪入嶺南呀

利申:過來人
好期待各呵打手混戰

17分咪擺a1 lo

回錯
有冇讀translate既巴絲方便講下果時幾多分入 21分 中英加埋冇8有冇機

今年文院 translate year 2揀major
Cpga要求3.6
Jupas 文院來講
大類文院收分最高
其次translate 中文 英文

又型仔又好成績

有胸肌成日著背心
利申:睇過佢全相

又型仔又好成績

有胸肌成日著背心
利申:睇過佢全相

Life mentor
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞