[Lingu] 嶺南大學討論區 (4) 一車車fm準備進場

1001 回覆
13 Like 4 Dislike

難啲 新宿天下

南宿成日傳人雞 公廁 一要R人就話高質乜柒乜柒

大佬 雞今年唔係唔講新宿呀嘛

咁又唔好一碌鳩打一船人

冇計啦
鬼叫佢咁出名

太摺唔識

jy雞 成日帶唔同仔上去 連佢同房都頂佢唔順
利申jy

圖呢

我淨係知Hall C有個讀英文系嘅幾靚女
唔知Year 3 定 4
利申無圖

ching講果個係咪長腿成日攞住d英文書走黎走去果個?

呢層唔知喎 因為係上堂先見到佢

睇黎ching都係英文系

唔係呀,我上Cluster見到佢咋

Ching讀咩cluster

CLA d Cluster 嚟

有冇詳細啲

不了 驚自爆
拿拿林搵人整合十宿靚女list

推呀

幫自己棟呵造勢喎
各位有mon post嘅呵莊快啲貢獻下
利申:毒撚無朋友
溝草minor 咩科好
溝草minor 咩科好

social. science外既都得

南宿成日傳人雞 公廁 一要R人就話高質乜柒乜柒

咁又唔好一碌鳩打一船人

冇計啦
鬼叫佢咁出名

太摺唔識

利申jy

圖呢

都好明顯啦
知嘅應該知邊個

咁又唔好一碌鳩打一船人

冇計啦
鬼叫佢咁出名

太摺唔識

利申jy

圖呢

都好明顯啦
知嘅應該知邊個

係呀 唔知就真係唔知囉
做咩個post 突然無人推
Summer sem幾時放grade?

因大家都等JUPAS放榜 我地暫時冇利用價值

sad but true

駁吾刀
話說hall F係咁多橦hall黎講算幾top
人又warm 同CD差唔多chur 又無完美呵咁癲
GH又多exchange mainland
新宿 就真係得個新字
F同E簡實簡F

Hall F都推 認真呢?
人地自成一角就咪做鳩人
以佢地呢幾年俾人嘅形象
佢地未必會請打手啦

不過 無世界大戰又點會稱得上Reporting day前哨戰呢

Btw
識揀一定住hall C 啲女女

認真覺得HallC女高質 識幾個都幾好
利申:嚟緊reg入HallC住

不過呵C真心多高質女咩???未聽過
新宿 就真係得個新字
F同E簡實簡F

人地自成一角就咪做鳩人
以佢地呢幾年俾人嘅形象
佢地未必會請打手啦

不過 無世界大戰又點會稱得上Reporting day前哨戰呢

Btw

平心而論
hallc真係幾多靚女
利申定先 唔係住hallc
新宿 就真係得個新字
F同E簡實簡F

人地自成一角就咪做鳩人
以佢地呢幾年俾人嘅形象
佢地未必會請打手啦

Btw

平心而論
hallc真係幾多靚女
利申定先 唔係住hallc

乜reg左嗰個hall唔可以去其他hall識人咩
上年咩hall多人reg

上年咩hall多人reg

Hall G Hall H爆曬人
咁多DSE既人問點入嶺南要幾分入,D北宿打手即刻衝曬出黎
好心唔好水D FM啦,入左北宿就知咩係靜喇
講真玩得唔揀南宿就晒曬
不過HallC個Wardan真心on9,唔建議揀
利申南宿
講真玩得唔揀南宿就晒曬
利申南宿

Ching中肯
講真玩得唔揀南宿就晒曬
利申南宿

人話
Hall F沖出黎都算
Hall E都沖出黎真係收皮啦
Hall F沖出黎都算
Hall E都沖出黎真係收皮啦

呵依笑下就算 唔洗認真
講真玩得唔揀南宿就晒曬
利申南宿

人話

HallC Warden
等睇各呵打手岀招食花生算
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞