[Lingu] 嶺南大學討論區 (4) 一車車fm準備進場

1001 回覆
13 Like 4 Dislike
得34544
有冇機會 elective係hist

中英加埋好似要8分

有掛
你入咩
今年咁少人
試下lo
19分 中英有8
入唔入到哲學

可能3rd round會派到你

三手飯可能有
不過派到俾你
你可能又唔想要

有冇機會入嶺南歷史

矛乜

mola
今日放榜好似無咩人對揀嶺南有興趣

嶺南1分dse
都唔撚想入啦
今日放榜好似無咩人對揀嶺南有興趣

嶺南1分dse
都唔撚想入啦

嶺南人都係看破塵世
19分 中英有8
入唔入到哲學

三手飯可能有
不過派到俾你
你可能又唔想要

咁仲有冇其他科可以搏?視研同VA有咩唔同?
19分 中英有8
入唔入到哲學

三手飯可能有
不過派到俾你
你可能又唔想要

咁仲有冇其他科可以搏?視研同VA有咩唔同?

冇讀過va唔知
visual唔好諗得畫畫
會好多嘢背 eg 文藝復興歷史果d
利申 聽人講
入嶺南悔終生 retake asso更稱心

終於屌完paper

終於屌完paper

343542 bba有無機
343542 bba有無機

冇乜
得34544

中英加埋好似要8分

有掛
你入咩
今年咁少人
試下lo

social science/hist點睇
atuhk見到social science上年收左個34544
唔撚知真唔真
atuhk見到social science上年收左個34544
唔撚知真唔真

20分上年有好少部分可以碌入黎
433434 地理歷史有冇機入黎文研/hist
唔撚知真唔真

20分上年有好少部分可以碌入黎

希望今年多d

有機會嫁啦 最多咪等3rd round 利申識人同你一樣分入咗

有機會嫁啦 最多咪等3rd round 利申識人同你一樣分入咗

識唔識34544
得34544

中英加埋好似要8分

有掛
你入咩
今年咁少人
試下lo

social science/hist點睇

socsci好似好d
有weighting?

17分都有
好想入黎啊
me 2015一樣分報ba social science都冇offer
今年用返2015個分報希望入到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞